Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Ultimate Tribulus Terrestris 100% Bulgarian 90 капсул

SKU
2064
595,00 ₴
В наявності

Ultimate Nutrition Bulgarian Tribulus продукт спортивного харчування, що стимулює вироблення тестостерону в організмі, завдяки екстракту рослини Tribulus terrestris, що входить до його складу.

  • Підвищує рівень тестостерону
  • Оптимізує виділенння гормонів
  • Прискорює відновлення
  • Підтримує анаболізм

Tribulus terrestris - рослина, що росте в тропічному та помірному кліматі по всьому світу. Прийом добавки, що містить трибулус, дозволяє організму природним чином збільшити рівень тестостерону, а саме підвищити вироблення лютеїнізуючого гормону (ЛГ). Коли рівень ЛГ підвищується, природне виробництво тестостерону також збільшується, що у свою чергу може сприяти зростанню м'язів, збільшенню сили, витривалості та покращенню лібідо та сексуального благополуччя.

Основний компонент Tribulus Terrestris Запатентована 100% болгарська — східноєвропейська трава Tribulus Terrestris (Трибулус Террестрис), яка з останніх пор широко застосовується в спортивній медицині та спортивному харчуванні, як засіб, що підвищує рівень тестостерону. Дане рослина багате стероїдними сапонінами — фітохімічні сполуки, надзвичайно корисні для бодібілдерів. За даними численних клінічних досліджень, додатковий прийом Ultimate Nutrition Tribulus Terrestris протягом всього 5 днів призводить до зростання рівня власного тестостерону більш ніж на 40%. Спортивні дієтологи стверджують, що стероїдні сапоніни також стимулюють вироблення лютеїнізуючого гормону (ЛГ), який безпосередньо впливає на вироблення тестостерону. 

Рекомендації із застосування: Для досягнення ефекту необхідно вживати Bulgarian Tribulus по 1-2 капсули на день.

Склад

Розмір порції: 1 капсула
  Кількість в 1 порції
Суміш трибулуса: екстракт трибулуса (плоди) та трибулуса (наземні частини) 750 мг

† Добову норму не визначено.

Інші інгредієнти

Желатин, целлюлоза, дикальция фосфат и магния стеарат.

Країна виробництва США
Порцій в упаковці 90
Виробник Ultimate Nutrition