Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Trec Beta Alanine 700 90 капсул

SKU
01958
285,00 ₴
В наявності

Trec Beta Alanine 700 - це додаток до спортивного харчування, що містить бета-аланін - амінокислоту, яка сприяє збільшенню витривалості і зменшенню втоми під час інтенсивних фізичних навантажень.

  • Збільшення витривалості
  • Зменшення втоми
  • Збільшення сили та маси м'язів
  • Підвищення ефективності тренувань
  • Покращення здоров'я серця
  • Підвищення імунітету

У кожній капсулі міститься 700 мг бета-аланіну, який є досить концентрованим і ефективним джерелом цієї амінокислоти. Препарат містить 90 капсул, що дозволяє забезпечити достатню кількість бета-аланіну для довготривалих курсів.

Даний додаток до спортивного харчування призначений для спортсменів, які займаються важкою фізичною роботою, а також для бодібілдерів та атлетів, що займаються силовими видами спорту. Вживання бета-аланіну допоможе збільшити м'язову витривалість та затримати виникнення втоми, що дозволить досягати кращих результатів в тренуваннях та змаганнях.

Рекомендоване споживання:

 Для досягнення максимального ефекту рекомендується вживати по 3 капсули 3 рази на день при цьому курс вживання повинен тривати не менше 4 тижнів.

Склад

Порція: 3 капсули  
Кількість порцій в упаковці: 30  
Бета-аланін 2100 мг  

Інші інгредієнти: бета-аланін (84,8%); оболонка капсули (желатин) В/ (глазурувальник — гідроксипропілметилцелюлоза) В/ (желатин; барвники — титану діоксид, тартразин) Г; антизлежувач - магнієві солі жирних кислот.

Країна виробництва Польша
Порцій в упаковці 30
Виробник Trec Nutrition