Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Super Nutrition Turmeric Curcumin Phytosome 500 mg 60 капсул

SKU
SPN-02427
849,00 ₴
В наявності

Super Nutrition Turmeric Curcumin Phytosome — це високоякісна харчова добавка, що містить 500 мг куркуминоїдного фітосому в кожній капсулі.

  • Протизапальна дія
  • Антиоксидантний захист
  • Підтримка здоров'я суглобів і кісток
  • Підтримка здорового шлунково-кишкового тракту
  • Підтримує роботу жовчного міхура
  • Стимулює регенерацію печінки
  • Володіє протизапальними і спазмолітичними властивостями

Ця формула спеціально розроблена для покращення засвоєння та біодоступності куркуміну, забезпечуючи максимальні користі для здоров'я. Куркумін, активний компонент куркуми, відомий своїми потужними протизапальними та антиоксидантними властивостями, які сприяють підтримці загального здоров'я та добробуту.

Куркума Curcumin Phytosome™ від Super Nutrition® містить запатентовані фітосоми куркуміну (Curcumin Phytosome™), Meriva®, що, як було показано, підтримують здоров’я суглобів, кісток і нирок.

Куркумін є потужним антиоксидантом, який допомагає захищати клітини від оксидативного стресу та вільних радикалів. Допомагає зменшити запалення в організмі, підтримуючи здоров'я суглобів і сприяючи загальному комфорту.

Рекомендації із застосування

Приймати по 1 капсулі на день під час їжі.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 60
  Кількість в 1 порції % від добової норми*
Куркума, куркумін і фосфоліпідна матриця, соняшниковий лецитин (фосфоліпіди), екстракт куркуми (Curcuma longa) (кореневище) 500 мг
† Добову норму не визначено.

Інші інгредієнти

Куркумін і фосфоліпідна матриця: Соняшниковий лецитин (фосфоліпіди), Екстракт куркуми (Curcuma longa) (кореневище)

Інші інгредієнти
Рисове борошно, Модифікована целюлоза (рослинна капсула з гіпромелози), мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, стеаринова кислота.

Під час виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски й ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кунжут, глютен. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію FDA, проходить незалежні перевірки, має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), на якому може здійснюватись обробка інших продуктів, що містять ці алергени або інгредієнти.

Містить куркуму й фітосоми індена куркуми (Curcumin Indena Phytosome®). Meriva® і Phytosome® є зареєстрованими торговими марками компанії Indena SpA, Італія.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.