Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Super Nutrition Quercetin Phytosome 250 mg 60 капсул

SKU
SPN-02429
695,00 ₴
В наявності

Quercetin Phytosome™ від Super Nutrition® містить запатентовані фітосоми кверцетину (Quercetin Phytosome™), Quercefit®, що, як було доведено, підтримують здоров’я імунної системи.

Рекомендації щодо застосування:
Приймати по одній (1) капсулі на день, бажано під час їжі.
 

Склад
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 60
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Кверцетин і фосфоліпідна матрицяКверцетин із екстракту квіток софори японської (Sophora japonica L.), соняшниковий лецитин (фосфоліпіди) 250 мг
† Добову норму не визначено.

Інгредієнти:
Кверцетин-фосфоліпідна матриця: Кверцетин із екстракту квіток софори японської (Sophora japonica L.), Соняшниковий лецитин (фосфоліпіди).
Інші інгредієнти:
Рисове борошно, Модифікована целюлоза (рослинна капсула з гіпромелози), Мальтодекстрин (з картоплі), діоксид кремнію, стеаринова кислота.
Містить кверцетин індена фітосому®. Quercefit® і Indena Phytosome® є зареєстрованими торговими марками Indena SpA, Італія.
Під час виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски й ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кунжут, глютен. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію FDA, проходить незалежні перевірки, має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), на якому може здійснюватись обробка інших продуктів, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження!
Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.