Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Sporter L-Arginine 2200 120 капсул

SKU
1685
250,00 ₴
В наявності

Sporter L-Arginine 2200 - високоякісний продукт який містить аргінін.

L-Аргінін є протеагенною амінокислотою, тобто такою, яка будує білки організму, належить до групи відносно незамінних амінокислот! За певних умов організм повідомляє про підвищену потребу в ньому. Це особливо важливо для людей, які займаються силовими тренуваннями. 

Аргінін - чудовий продукт не тільки тому, що він допомагає нарощувати м'язову масу. Він також має детоксикаційні властивості для організму! Організм людини не має здатності «запасати» білки, невикористані перетворюються в аміак, який є токсичною речовиною. Аміак нейтралізується в циклі сечовини. Щоб цей процес працював краще, необхідно постійне надходження аргініну!

Більше того, аргінін є стимулятором оксиду азоту, який останнім часом дуже цінується! Його виділення викликає розслаблення м'язів кровоносних судин, завдяки чому через них проходить більше крові, яка є носієм поживних речовин. Оксид азоту – основний параметр, який, безсумнівно, визначає стан серцево-судинної системи. Це впливає на профілактику атеросклерозу, тромбозів, підвищеного рівня шкідливого холестерину ЛПНЩ в крові, регуляцію тиску.

Рекомендації до прийому: по 3-6 капсул (залежно від маси тіла) перед фізичними навантаженнями

Склад

Розмір порції  1 таб
Склад на порцію  
L-аргінін 550 мг

 

Країна виробництва Україна
Порцій в упаковці 30
Виробник Sporter