Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Source Naturals Ultra-Mag 60 таблеток

SKU
SNS-00802
445,00 ₴
В наявності

Source Naturals Ultra-Mag – потужна та збалансована добавка для всіх потреб організму!

  • Підтримка здоров'я нервової системи
  • М'язова функція та відновлення
  • Здоров'я кісток та зубів
  • Підтримка серцево-судинної системи
  • Підтримка загального здоров'я та імунної системи
  • Підтримка енергетичного рівня


   Комплекс із магнієм Ultra-Mag містить збалансований склад компонентів, які мають високу біодоступність і швидко всмоктуються організмом. 
   Магній є одним з найважливіших мінералів для нашого організму, беручи участь у багатьох біохімічних процесах. Він підтримує здоров'я нервової системи, м'язів і кісток, а також регулює роботу серця. Додаткові дози магнію можуть бути особливо корисними для тих, хто має дефіцит магнію в організмі, людей зі збудливістю нервової системи, кривою поставою або зі слабкими кістками.
   Кожна таблетка Ultra-Mag містить високу концентрацію магнію, що дозволяє легко задовольнити потреби організму в цьому мінералі. Ця комбінація різних форм магнію забезпечує максимальну його всмоктуваність і доступність для організму.
   Ultra-Mag виробляється компанією Source Naturals, відомою своїми високоякісними продуктами і зобов'язаною досягненням максимальної ефективності. Кожна партія Ultra-Mag проходить строгі контрольні тести, щоб гарантувати чистоту і якість продукту. Додаток не містить штучних барвників, ароматизаторів або консервантів.

Рекомендації щодо застосування:
Приймати по одній (1) таблетці два (2) рази на день під час їжі.

 

Склад
Розмір порції: 2 таблетки
Порцій в упаковці: 30 порцій
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Калорії 10  
Усього вуглеводів 1 г < 1 %*
Вітамін B6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду) 30 мг 1765 %
Магній (у вигляді цитрату магнію, комплексу бурштинової кислоти, комплексу гліцинату, малату й таурінату) 420 мг 95 %
Натрій 10 мг < 1 %
* Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.

Інгредієнти:
Стеаринова кислота, камедь акації, модифікована целюлозна камедь, гідроксипропілцелюлоза, стеарат магнію, діоксид кремнію.
Не містить дріжджів, молочних продуктів, яєць, глютену, сої та пшениці. Не містить цукру, консервантів, штучних барвників, ароматизаторів і ароматичних композицій.

Попередження!

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Виробник Source Naturals