Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Solgar Vitamin D3 400 IU 250 рідких капсул

SKU
SOL-03321
499,00 ₴
В наявності

Вітамін D – це жиророзчинний вітамін, необхідний для засвоєння кальцію, який допомагає підтримувати здоровий стан кісток і зубів. Вітамін D також підтримує здоров'я імунної системи. У цьому продукті використовується жир із печінки глибоко й холодноводних риб. Цю олію очищено, щоб видалити ртуть та ПХБ. Цей продукт постачається в капсулах на основі олії, що сприяє оптимальному засвоєнню.

Рекомендації щодо застосування:
Дорослим приймати по одній (1) м’якій капсулі один-два (1-2) рази на день, бажано під час їжі або відповідно до рекомендацій лікаря.
 

Склад
Розмір порції: 1 м’яка капсула
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу з жиру печінки риби) 10 мкг (400 МО) 50 %
% ДН – добова норма.

Інгредієнти:
♦ Сафлорова олія, желатин, рослинний гліцерин.
Містить рибу (тріска, пікша, сайда).
Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, соя, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників.

Попередження!
Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Виробник Solgar