Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Solgar Sublingual Liquid B-12 with B-Complex 2,000 mcg 59 ml

SKU
SOL-01595
565,00 ₴
В наявності

Solgar Sublingual Liquid B-12 with B-Complex 2,000 mcg – це високоякісна рідка дієтична добавка, спеціально розроблена для швидкого та ефективного засвоєння вітамінів групи B, зокрема вітаміну B-12.

  • Підвищення енергії та витривалості
  • Підтримка нервової системи
  • Покращення когнітивних функцій
  • Підтримка імунної системи

Під'язичний рідкий вітамін B-12 2000 мкг від Solgar із комплексом вітамінів групи B відрізняється від звичайних комплексів вітаміну групи B рідкою формою, яку легше використовувати і особливо зручну тим, кому складно ковтати таблетки та капсули. Крім того, наша рідка формула не вимагає розщеплення у травному тракті на відміну від стандартних засобів.

З віком засвоєння ключових поживних речовин, таких як вітамін B-12 може знижуватися, тому важливо приймати формулу, яка також легко засвоюється організмом.

Під'язикова рідина B-12 (2000 мкг з комплексом вітамінів групи B) від компанії Solgar не містить глютена, штучних ароматизаторів, барвників та підсолоджувачів, що робить її чистою вітамінною добавкою, що має чудовий смак.

Рекомендації щодо застосування

Добре струсіть перед використанням. Як харчова добавка для дорослих капати по одному (1) мл під язик (сублінгвально) до двох разів на день. Засіб слід потримати під язиком протягом 10 секунд перед тим, як проковтнути.

Склад

Харчова цінність
Розмір порції: 1 мл
Порцій в упаковці: 59
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Вітамін B1 (у вигляді тіаміну гідрохлориду) 4 мг 333%
Рибофлавін (у вигляді рибофлавіну 5'-фосфату натрію) 4 мг 308%
Ніацин (у вигляді нікотиноміду) 20 мг 125%
Вітамін B6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду) 10 мг 588%
Фолат 333 мкг пищевого фолатного эквивалента
(200 мкг фолиевой кислоты)
83%
Вітамін B12 (у вигляді ціанокобаламіну) 2000 мкг 83 333%
Біотин 300 мкг 1000%
Пантотенова кислота (у вигляді декспантенолу) 30 мг 600%
ДН — добова норма

Інші інгредієнти

Рослинний гліцерин, очищена вода, натуральні ароматизатори, сорбат калію (консервант), лимонна кислота.

Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів та барвників.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Виробник Solgar