Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Solgar PM PhytoGen Complex 60 таблеток

SKU
SOL-02313
1 125,00 ₴
В наявності

Solgar PM PhytoGen Complex 60 таблеток — це унікальна харчова добавка, розроблена спеціально для підтримки жіночого здоров'я у період менопаузи.

  • Підтримка гормонального балансу
  • Зменшення припливів і нічного потовиділення
  • Підтримка емоційної стабільності
  • Здоров'я кісток

Продукт містить запатентовану формулу з фітоестрогенами, отриманими з рослинних екстрактів, які допомагають зменшити симптоми менопаузи, такі як припливи, нічне потовиділення і емоційна нестабільність. Фітоестрогени допомагають підтримувати гормональний баланс, зменшуючи симптоми менопаузи. Допомагає зменшити частоту та інтенсивність припливів і нічного потовиділення.

Справжня пуерарія (Pueraria mirifica) росте лише в двох провінціях Таїланду та має довгу історію традиційного використання для підтримки життєвої сили.† Сучасні дослідження показали, що саме цей вид тайського кудзу містить комплекс фітоестрогенів, зокрема міроестрол.

Вибір правильного сорту тайського кудзу має важливе значення для отримання якісного продукту. Компанія Solgar використовує високоякісні аналітичні продукти. Solgar використовує аналітичну процедуру для перевірки вмісту міроестролу в комплексі PM PhytoGen Complex™ . Деякі вітаміни групи B містяться для підтримки енергетичного обміну шляхом перетворення їжі на енергію, а також можуть підтримувати здоров’я нервової системи.

Комплекс PM PhytoGen Complex™ виготовляється за запатентованою технологією Solgar Smartabsorb™ , за якої інгредієнти покриваються кишковорозчинною оболонкою для забезпечення належного засвоєння.

† Заяви про традиційне використання ґрунтуються на історичних або традиційних практиках. Пуерарію (Pueraria mirifica) більше ста років використовують у Таїланді завдяки її омолоджувальним властивостям жінки в період менопаузи.

Рекомендації із застосування

Як дієтичну добавку для дорослих приймати по одній (1) таблетці двічі на день, бажано під час їди, або згідно з рекомендаціями лікаря.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 1 таблетка
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Фолат 333 мкг DFE
(200 мкг фолієвої кислоти)
83 %
Вітамін B12 (у вигляді ціанокобаламіну) 1000 мкг 41 667 %
Біотин 25 мкг 83 %
піридоксаль-5-фосфат 12,5 мг **
Стандартизований
екстракт кореня пуерарії (Pueraria mirifica)
(тайський кудзу) (міроестрол — 16 мкг, ізофлавоноїди — 16 мкг)
80 мг **
** Добову норму не визначено.

Інші інгредієнти

дикальцію фосфат, мікрокристалічна целюлоза, метакрилова кислота, діоксид кремнію, целюлоза (рослинного походження), стеарат магнію рослинного походження.

Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучний ароматизатор, і колір.

Запатентований процес Smartabsorb для належного засвоєння поживних речовин, що вимагає спеціальних місць поглинання.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Виробник Solgar