Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Solgar Liquid Melatonin 10 mg 59 ml

SKU
SOL-50380
745,00 ₴
В наявності

Solgar Liquid Melatonin 10 mg 59 мл — це високоякісна рідка харчова добавка, створена для підтримки здорового та відновлюючого сну.

  • Допомагає підтримувати правильний біоритм тіла
  • Прискорює засинання і збільшує тривалість сну
  • Надає підтримує дію при порушеннях сну
  • Допомагає отримати глибокий і спокійний сон

Рідкий мелатонін (10 мг) від Solgar® — чудовий вибір для людей, які час від часу страждають від безсоння, страждають від зміни часових поясів, а також для тих, хто хоче підтримувати міцний і якісний сон. Це пояснюється тим, що мелатонін допомагає організму підтримувати нормальний циркадний (біологічний) ритм. Добавки з мелатоніном можуть допомогти вам прокинутися, відчуваючи бадьорість і бадьорість. Цей продукт також ідеально підходить для тих людей, які можуть потребувати вищого рівня підтримки сну.

Рекомендації із застосування

Як дієтичну добавку для дорослих приймати по 0,5 мл (5 мг) або 1,0 мл (10 мг) перед сном, оскільки мелатонін може викликати сонливість, або за вказівкою лікаря. Калібрована піпетка всередині.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 1 мл
Порцій в упаковці: 59
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Мелатонін (у вигляді н-ацетил-5-метокситриптаміну) 10 мг **
** Добову норму не визначено.

Інші інгредієнти

Рослинний гліцерин, вода, Натуральний концентрат чорної моркви та чорної смородини (барвник), лимонна кислота, натуральний ароматизатор «Чорна вишня»., глюконат натрію, бензоат натрію (консервант), сорбат калію (консервант).

Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, штучних ароматизаторів і підсолоджувачів.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Країна виробництва США
Порцій в упаковці 59
Виробник Solgar