Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Solgar Ester-C Plus Vitamin C 500 mg 50 капсул

SKU
SOL-01038
415,00 ₴
В наявності

Ester-C® Plus – це ексклюзивна формула, розроблена компанією Solgar®, яка містить унікальну форму вітаміну C Ester-C® з нейтральним pH (без підвищеної кислотності), що не подразнює шлунок. Метаболіти вітаміну C у складі Ester-C® сприяють утриманню вітаміну C у клітинах, забезпечуючи додаткову перевагу. Для виробництва унікального комплексу метаболітів аскорбату кальцію використовується спеціальна технологія. Цей комплекс метаболітів добре утримується в організмі та містить натуральні біофлавоноїди та ягоди ацероли, а також плоди шипшини.

Рекомендації щодо застосування:
Дорослим приймати по одній (1) рослинній капсулі один-два (1-2) рази на день, бажано під час їжі або відповідно до рекомендацій лікаря.
 

Склад
Розмір порції: 1 рослинна капсула
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Вітамін C (у вигляді Ester-C® аскорбату кальцію) 500 мг 556%
Комплекс цитрусових біофлавоноїдів 25 мг **
Екстракт плодів ацероли (Malpighia glabra) 10 мг **
Шипшина (плоди) 10 мг **
Рутин 5 мг **
** Добову норму не визначено.

Інгредієнти:
Рослинна целюлоза, рослинний магнію стеарат, діоксид кремнію.
Без глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів та барвників.

Попередження!
Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Виробник Solgar