Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Solgar Cod Liver Oil Vitamin А and D 100 капсул

SKU
SOL-00940
465,00 ₴
В наявності

Solgar Vitamin A And D Cod Liver Oil є високоякісним харчовим добавкою, що містить унікальну комбінацію вітамінів А та D, отриманих з тріски печінки.

  • Підтримка здоров'я шкіри
  • Покращення зору
  • Підтримка здоров'я кісток
  • Підтримка імунної системи
  • Підтримка загального здоров'я


   Препарат був підданий численним аналізам, що підтверджує свіжість і чистоту масла. Продукт був виготовлений відповідно до принципів захисту навколишнього середовища і нульових відходів. Арктичне масло печінки тріски, є джерелом цінних омега-3 жирних кислот EPA і DHA і натуральних вітамінів A і D.

   Ейкозапентаєнова кислота (EPA) і докозагексаєнова кислота (DHA) є поліненасиченими жирними кислотами, які належать до групи NNKT незамінні жирні кислоти сімейства омега-3. Як випливає з назви ці сполуки необхідні організму і обов'язково повинні бути забезпечені дієтою. EFAs з групи омега-3 виконують ряд важливих функцій і демонструють доведене благотворний вплив на здоров'я. В епоху широко поширеного забруднення навколишнього середовища найкращим джерелом цих сполук, мабуть, є відповідні добавки з високоякісним очищеним риб'ячим жиром, вільним від важких металів і інших токсинів навколишнього середовища.

   Solgar Vitamin A And D Cod Liver Oil забезпечує організм необхідною дозою вітамінів А та D. Вітамін А є важливим для зору, здоров'я шкіри та імунної системи. Він допомагає підтримувати здорові слизові оболонки, рост і розвиток клітин, а також здоров'я кісток. Вітамін D підтримує здоров'я кісток та зубів, допомагає усвоєнню кальцію та фосфору, а також підтримує імунну систему.

   На закінчення, масло печінки тріски Solgar Vitamin А And D Cod Liver Oil це цінна біологічно активна добавка, рекомендована для регулярного прийому в цілях зміцнення імунітету, підтримки когнітивних функцій, поліпшення загального стану здоров'я і запобігання хворобам.

Рекомендації із застосування:
Як дієтичну добавку дорослим приймати по одній (1) капсулі три рази на день, бажано під час їжі, або згідно з рекомендаціями лікаря.
 

Склад
Розмір порції: 1 капсула
  Кількість в 1 порції % від добової норми *
Вітамін A 375 мкг 42 %
Вітамін D 3.4 мкг (135 МО) 17 %
* ДН — добова норма.

Інгредієнти:
♦Жир із печінки тріски, желатин, гліцерин (рослинного походження), ретинілпальмітат, холекальциферол, змішані токофероли.
♦Містить рибу (тріску).
♦Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів і барвників.

Країна виробництва США
Порцій в упаковці 100
Виробник Solgar