Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Solaray Vital Extracts Yohimbe 135 mg 60 капсул

SKU
SOR-03970
439,00 ₴
В наявності

Solaray Vital Extracts Yohimbe – правильна підтримка лібідо та чоловічого здоров'я!

  • Випускається з 1973 року
  • 3 % йохімбіну
  • Заряд енергії
  • Дієтична добавка
  • Сертифікат Non-GMO Project Verified
  • Ефективність підтверджено результатами лабораторних досліджень
  • Веганський продукт


Йохімбе – це рослина, відома своїми стимулюючими властивостями, особливо в контексті підвищення лібідо та сексуальної функції. Основний активний компонент – йохімбін, який міститься в корі дерева Pausinystalia johimbe, що росте в Африці. Йохімбін використовується як натуральний засіб для покращення кровообігу та збільшення припливу крові до статевих органів, що може сприяти покращенню еректильної функції у чоловіків.

  1. Стимулятор сексуальної функції: Йохімбін здатен посилювати приплив крові до статевих органів, тому його часто використовують як природний засіб для покращення потенції.
  2. Підвищення рівня енергії: Йохімбе діє як стимулятор нервової системи, що допомагає підвищувати рівень енергії та витривалості під час фізичних навантажень.
  3. Жироспалюючий ефект: Деякі дослідження показали, що йохімбін може блокувати альфа-2-адренорецептори, які впливають на накопичення жиру, тим самим допомагаючи в процесі зниження ваги.
  4. Покращення настрою та когнітивної функції: Оскільки йохімбін впливає на рівень дофаміну, він може сприяти покращенню настрою, концентрації та зниженню тривожності.


Рекомендації щодо застосування:
Приймати по одній (1) капсулі (VegCap) на день під час їжі або запиваючи склянкою води.
 

Склад
Розмір порції: 1 капсула VegCap
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Йохімбе (Pausinystalia johimbe) (екстракт кори) (гарантований вміст 4 мг [3 %] йохімбіну) 135 мг *
* Добову норму не визначено.

Інгредієнти:
Концентрат цільного рису, капсула з рослинної целюлози, суміш екстрактів органічного рису, мальтодекстрин (з кукурудзи без ГМО) і діоксид кремнію.

Попередження!
Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Виробник Solaray