Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Solaray Total Cleanse Uric Acid 60 капсул

SKU
SOR-35007
1 269,00 ₴
В наявності

Solaray Total Cleanse Uric Acid — це спеціально розроблена добавка, що сприяє підтримці здорового рівня сечової кислоти в організмі.

  • Здоров'я суглобів
  • Детоксикація
  • Покращення самопочуття
  • Натуральні інгредієнти

Сечова кислота — побічний продукт метаболізму, що утворюється в результаті розпаду деяких сполук, які зазвичай містяться в продуктах, багатих білками, — може накопичуватися в крові та спричиняти дискомфорт. Ось чому підтримка її здорового рівня може бути ключовим фактором кращого самопочуття!

Засіб для виведення сечової кислоти Total Cleanse від Solaray містить синергічні інгредієнти, зокрема вишню, бромелаїн, кверцетин, куркуму та селеру. У поєднанні зі збалансованим харчуванням ці потужні інгредієнти можуть сприяти поживній підтримці здорового рівня сечової кислоти й комфортнішої роботи суглобів. У своєму прагненні створювати чудові добавки з максимальною ефективністю компанія Solaray розробила засіб для виведення сечової кислоти Total Cleanse, який не містить штучних барвників, ароматизаторів і консервантів.

Формула включає потужні натуральні інгредієнти, які допомагають зменшити утворення сечової кислоти, покращують її виведення та підтримують здоров'я нирок. Цей продукт є ідеальним вибором для тих, хто прагне підтримати здоров'я суглобів та загальне самопочуття.

Підтримує нормальний рівень сечової кислоти, зменшуючи ризик утворення кристалів сечової кислоти в суглобах. Допомагає виводити надлишок сечової кислоти з організму, підтримуючи функцію нирок. 

Рекомендації із застосування

Застосовувати тільки згідно з інструкцією. Приймати дві капсули VegCap на день під час їди або запиваючи склянкою води.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 2 капсули VegCaps
Порцій в упаковці: 30
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Вітамін C (у вигляді аскорбінової кислоти) 100 мг 111 %
Фолат 680 мкг DFE (400 мкг фолієвої кислоти) 170 %
Вишня (Prunus cerasus) (фруктовий концентрат) (містить 3,2 мг антоціанів) 400 мг *
Бромелайн (із ананасового стебла) (містить 625 GDU) 250 мг *
Кверцетин 250 мг *
Куркума (Curcuma longa) (екстракт кореня) (містить 190 мг куркуміну) 200 мг *
Селера (Apium graveolens) (екстракт насіння) ((містить 85 мг фталідів) 200 мг *
* Добову норму не визначено.

Інші інгредієнти

Мальтодекстрин, капсула з рослинної целюлози, целюлоза, діоксид кремнію та стеарат магнію.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.