Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Skull Labs Brain Reaper Shot 120 ml, грейпфрутово-вишневий

SKU
025456
55,00 ₴
В наявності

Формула добавки Skull Labs Brain Reaper Shot є цінною комбінацією передтренувальних компонентів зі стандартизованими рослинними екстрактами.

Які переваги інгредієнтів Brain Reaper Shot

  • Добавка бета-аланіну впливає на синтез і рівень карнозину – завдяки цьому вона може виявитися цінною підтримкою в контексті зниження стомлюваності, формування сухої м'язової маси, покращення певних фізичних можливостей та підтримання кислотно-лужного балансу.
  • Цитрулін може впливати на параметри вправ (включаючи силу та витривалість) та підтримувати боротьбу зі втомою.
  • Застосування кофеїну становить цінність у підтримці когнітивних функцій і фізичної працездатності організму під час підвищеної психофізичної активності.
  • L-карнітин підвищує рівень карнітину в м'язах та крові, позитивно впливає на низку інших процесів, у т.ч. детоксикація, цикл Кребса чи ліпідний обмін.
  • Наявність стандартизованих рослинних екстрактів кореня імбиру, листя зеленого чаю та плодів чорного перцю – джерел цінних активних інгредієнтів (гінгеролів, поліфенолів та піперину).
  • Холін підтримує правильне функціонування печінки, підтримує адекватний метаболізм гомоцистеїну та жирів.
  • Ніацин має цінний вплив на зниження втоми та правильний енергетичний обмін, а також підтримує оптимальне функціонування нервової системи та психологічну діяльність.

Продукт містить композицію натуральних речовин для людей, які бажають зменшити масу тіла. Багатокомпонентний склад передтренувального комплексу Brain Reaper Shot приготовлений у вигляді зручної ампули, яку ви можете легко взяти з собою на тренування.
Продукт містить оптимально підібрані пропорції інгредієнтів, що використовуються, що гарантує безпечну та ефективну підтримку організму при втомі. Добавка доступна з освіжаючими смаками, а рідка форма гарантує швидке засвоєння компонентів, що містяться в ній. Препарат рекомендується фізично активним людям – початківцям та досвідченим любителям спорту, особливо силового та витривалого, а також як підтримку у процесі схуднення та роботи над стрункою фігурою.

Рекомендації щодо застосування:
Приймайте по одній порції (1/4 шота - 30 мл) 4 рази на день. Збовтайте ампулу перед вживанням.

Склад:

¼ шота (30 мл):

Зміст на 1 порцію  

Бета-аланін

600 мг

Цитрулін малат

з них цитруліну

250 мг

167,5 мг
 

L-карнітин 250 мг
Кофеїн 50 мг

Глюкуронолактон

50 мг

Холіна бітартрат

з них холіну

50 мг

20,5 мг

Екстракт кореня імбиру 25 мг (1,25 мг гінгеролів)
Екстракт листя зеленого чаю 25 мг (12,5 мг поліфенолів)
Екстракт плодів чорного перцю 12,5 мг
Ніацин 12,5 мг

Інші інгредієнти:

Вода, бета-аланін, цитрулін малат, L-карнітин, кофеїн, глюкуронолактон, холін бітартрат, екстракт кореня імбиру (Zingiber officinale, 5% гінгеролів), екстракт листя зеленого чаю (Camellia sinensis (L.) Kurtze, 50% поліфенолів), екстракт плодів чорного перцю (Piper nigrum L.), ніацин (ніацинамід), кислота (лимонна кислота), ароматизатори, консервант (сорбат калію, бензоат натрію), підсолоджувачі (сукралоза, ацесульфам калію, неотам), мальтодекстрин.

Попередження:
В одному шоті (120 мл) міститься 200 мг кофеїну.

Країна виробництва Польша
Порцій в упаковці 4