Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Scitec Nutrition Collagen Liquid 500 ml

SKU
1018
395,00 ₴
В наявності

Scitec Nutrition Collagen Liquid - високоякісний концентрат гидролизованного колагену в рідкій формі!

Кожна порція забезпечує до 5525 мг в чистому вигляді. У складі ви знайдете і вітамін В6, дія якого на організм дуже бажано. Колаген підтримує ефективну регенерацію суглобового хряща (і не тільки), сухожиль, але також волосся, шкіри та нігтів.

Завдяки використанню його гидролизованной форми, організм здатний поглинати його практично відразу і, отже, використовувати його в регенеративних процесах. Формула також включає вітамін B6 в ретельно відібраної порції, завдання якої, крім іншого, полягає в тому, щоб підтримувати енергетичні процеси і підтримувати їх на досить високому рівні. Коллагеновая рідина також рекомендується для людей, які страждають ожирінням, чиї суглоби піддаються підвищеним навантаженням кожен день.

Scitec Collagen Liquid - відмінний продукт для фізично активних людей, яким потрібна ефективна підтримка для поліпшення регенерації їх суглобів і всієї кістково-м'язової системи! Він може бути використаний усіма спортсменами і людьми - незалежно від віку, прогресу або дисципліни.

Рекомендації до застосування
Розмішати одну порцію колагену (25 мл) в 250 мл води. Приймати на голодний шлунок.

Склад

Розмір порції 25 мл
Зміст на порцію  
калорій 38
жир 0 г
вуглеводи 2,1 г
    в тому числі цукру 2,1 г
білок 7,3 г
сіль 0 г
колаген 5525 мг
гліцин 905 мг
аргінін 905 мг
вітамін В6 0,21 мг
Країна виробництва Угорщина
Порцій в упаковці 20
Виробник Scitec Nutrition