Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Puritan's Pride L-Glutathione 500 mg 30 капсул

SKU
17970
715,00 ₴
В наявності

Puritan's Pride L-Glutathione 500 mg – це високоякісна дієтична добавка, створена для підтримки антиоксидантного захисту та детоксикації організму.

  • Сильний антиоксидант
  • Підтримка імунної системи
  • Детоксикація організму
  • Підтримка здоров'я шкіри
  • Підтримка здоров'я серця і судин
  • Підтримка здоров'я мозку
  • Загальний підтримуючий ефект для організму

Глютатіон - це три пептид, до складу якого входять залишки глютамінової кислоти, цистеїну, гліцину. Синтезується він у печінці людини, але з віком і під впливом безлічі факторів (погане харчування, стрес, травми, екологічні проблеми тощо) концентрація глутатіону значно знижується, тому організм потребує додаткових його добавок.

Він грає дуже важливу роль у нашому організмі і запобігає безлічі хвороб (серцево-судинних захворювань, хвороби Паркінсона та Альцгеймера, рак, склероз, недоумство, аутизм).

Цей продукт розроблений для підтримки загального здоров'я, зміцнення імунної системи та захисту клітин від вільних радикалів.

Глутатіон є потужним антиоксидантом, який виробляється природно в організмі. Він виконує ряд важливих функцій, включаючи нейтралізацію вільних радикалів, очищення токсинів, підтримку здорової функції печінки та захист клітин від пошкоджень.

Клінічні дослідження також вказують на позитивний ефект екстрактів розторопші в підтримці лікування гострих і хроніческіхзаболеваній печінки, профілактики цирозу печінки і жовчнокам'яної хвороби. Цей ефект, ймовірно, пов'язаний з можливим збільшенням синтезу білка в гепатоцитах, що призводить до поліпшення регенерації. Перевагою використання цих препаратів також є відсутність значних побічних ефектів, що виникають в результаті застосування високих доз, протягом тривалого часу в порівнянні з лікарськими засобами.

Рекомендації із застосування

Дорослим приймати по одній (1) капсулі на день, бажано під час їжі.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 1 капсула
L-глутатіон (відновлений) 500 мг**  
** Добову норму не визначено.

Інші інгредієнти

Желатин, рослинна целюлоза. Містить <2%: діоксид кремнію, рослинний магнію стеарат.

Країна виробництва США
Порцій в упаковці 30
Виробник Puritan`s Pride