Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Puritan's Pride CO Q-10 600 mg 30 рідких капсул

SKU
30453
1 445,00 ₴
В наявності

♦ Коензим Q-10 (Co Q-10) – це природний жиророзчинний антиоксидант, який має велике завдання: підтримувати вас у міру старіння.
Co Q-10 є важливою сполукою у вашому організмі. Він важливий для виробництва енергії майже кожною клітиною та функціонує як антиоксидант для боротьби з вільними радикалами. Вільні радикали можуть викликати окислювальний стрес, який може пошкодити клітини.
Co Q-10 сприяє здоров’ю серцево-судинної системи та виробленню енергії у вашому серці. Якщо ви хочете підтримувати здорове серце, Co Q-10 робить саме це. Він також сприяє здоров’ю порожнини рота та ясен, що також корисно для серця.
♦ Рівень коензиму Q-10 у клітинах може знижуватися з віком. Він також може бути знижений у тих, хто приймає статини, які часто призначають при високому рівні холестерину. Коензим Q-10 може допомогти відновити те, що статини можуть виснажити.
♦ Примітка: статини можуть знизити рівень коензиму Q-10 в організмі. Коензим Q-10 може поповнити те, що можуть вичерпати статини. Коензим Q-10 не призначений для заміни терапії статинами, і ви не повинні припиняти прийом будь-яких призначених ліків під час прийому добавок коензиму Q-10.

Рекомендації щодо застосування:
Приймати по одній (1) капсулі на день, бажано під час їжі.
 

Склад
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 30
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Калорії 10  
Загальний жир 1 г 1% *
Q-Sorb™ Коензим Q-10 600 мг **
* Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
** Добову норму не визначено.

Інгредієнти:
♦ Олія рисових висівок, желатин, рослинний гліцерин. Містить <2%: Паприка Колор, Соу Лецитин, Титан Діогід Колор. Містить свої інгредієнти.
♦ Без штучних ароматизаторів і підсолоджувачів, без консервантів, без цукру, без крохмалю, без молока, без лактози, без глютену, без пшениці, без дріжджів, без риби. Без натрію.

Попередження!
Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Країна виробництва США
Порцій в упаковці 30
Виробник Puritan`s Pride