Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Puritan's Pride Berberine Silymarin 1,000 mg 60 капсул

SKU
26097
1 075,00 ₴
В наявності

♦ Серце завжди наполегливо працює, щоб всі частини вашого тіла працювали безперебійно. Ось чому так багато з нас дбають про нього. Наша комбінована добавка берберину та силімарину є чудовим засобом для підтримки здоров’я серця та здорової функції печінки.
♦ Берберин – це алкалоїд, який є органічною сполукою, яка природним чином міститься в рослинах. Це вже давно є частиною традиційної практики здоров’я в Азії. Окрім підтримки здоров’я серця, берберин також підтримує рівень холестерину. Він допомагає підтримувати рівень холестерину та тригліцеридів у межах норми.
♦ Більше того, він також допомагає підтримувати здоровий рівень цукру в крові вже в межах норми та може доповнити здорову програму схуднення завдяки своїм перевагам для метаболічного здоров’я, таким як підтримка рівня тригліцеридів і холестерину. Невелика зайва вага може призвести до змін у метаболічних параметрах здоров’я, таких як рівень цукру в крові, холестерину та тригліцеридів. Покращення звичок здорового способу життя, таких як дієта та фізичні вправи, може допомогти вам схуднути, а також покращити різні метаболічні параметри, важливі для вашого загального здоров’я.
♦ Силімарин є природною складовою насіння розторопші, яка традиційно використовується для здоров’я печінки. Розторопша, отримана з пурпурової квітки, використовується в грецьких практиках більше 2000 років. Формула стандартизована для активних компонентів силімарину, які допомагають забезпечити переваги, якими відома розторопша. Якщо ви хочете забезпечити підтримку свого серця та печінки, добавка берберин і силімарин – чудовий вибір.

Рекомендації щодо застосування:
Приймати по дві (2) капсули на день, бажано під час їжі.
 

Склад
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 30
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Берберин HCl (Berberis aristata) (кора) 1000 мг *
Екстракт розторопші
(Silybum marianum) (насіння) (Стандартизовано для вмісту 80% силімарину, 200 мг)
250 мг *
* Добову норму не визначено.

Інгредієнти:
Желатин. Містить <2%: рисове борошно, кремнезем, рослинний стеарат магнію.
Без штучних барвників, ароматизаторів і підсолоджувачів, без цукру, без молока, без лактози, без сої, без глютену, без пшениці, без дріжджів, без риби, без натрію.

Попередження!
Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Виробник Puritan`s Pride