Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Puritan's Pride Acerola C Chewable 500 mg 60 cмоктальних таблеток

SKU
5000
295,00 ₴
В наявності

Puritan's Pride Acerola C Chewable - це натуральний вітамін C, отриманий з ацероли, використовуваний століттями для підтримки імунної системи та загального здоров'я.

  • Підтримка імунної системи
  • Антиоксидантний захист
  • Покращення здоров'я шкіри
  • Підтримка енергії

Вітамін С  - необхідний для правильного функціонування організму і повинен надходити з їжею, тому що людина не може його синтезувати. Це важливий антиоксидант, він дозволяє клітині підтримувати відповідний антиоксидантний потенціал і бере участь в передачі електронів між молекулами. Він грає важливу роль в реакціях метаболізму тирозину, синтезі стероїдів надниркових залоз і норадреналіну, без нього не утворюються жовчні кислоти і карнітин.

Вітамін C є потужним антиоксидантом, який допомагає захистити клітини від шкідливого впливу вільних радикалів, зменшуючи ризик розвитку хвороб і передчасного старіння.

Дефіцит вітаміну С: призводить до тяжких наслідків для здоров'я, включаючи цингу, поліорганне захворювання, основним симптомом якого є руйнування сполучної тканини. Ця ситуація виникає через те, що вітамін С є коферментом в реакціях дозрівання колагену. Це призводить до спонтанного кровотечі, болів в м'язах, суглобах і кістках, патологічним переломів, гінгівіту і втрати зубів. Іншими наслідками дефіциту вітаміну С є також депресія, остеопороз, анемія, неврологічні розлади, рецидивні інфекції і запалення слизової оболонки.

Спосіб застосування: дорослим приймати по одній (1) таблетці на день або при необхідності. Смоктальні таблетки Acerola C мають фруктовий смак, їх можна жувати чи повільно розчиняти у роті.

Склад

Розмір порції 1 таблкетка

Цукру

2 г 4%
Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти та аскорбату натрію) 500 мг 556%
Натрій 30 мг 1%
Ацерола (Malpighia glabra) (плоди) 5 мг
Цитрусові біофлавоноїди (Citrus spp.) (шкірка) 2 мг**
Шипшини (Rosa canina) (плоди) 2,4 мг**
Гесперідін Комплекс (Citrus spp.) (шкірка) 2 мг**
Рутін 2 мг
Гречка Fagopyrum esculentum) (насіння) 19 мг**
Екстракт стевії (Stevia rebaudiana) (лист) 9,6 мг**

*Відсотки денної норми засновані на дієті 2000 калорій.

* Добова доза не визначена.

Інші інгредієнти: цукроза, сорбітол, фруктоза, рослинна целюлоза, аскорбат натрію, натуральні ароматизатори. Містить <2%: порошок чорної смородини, карагенан, лимонна кислота, малинове пюре, діоксид кремнію, магнію рослинний стеарат, рослинна стеаринова кислота.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Виробник Puritan`s Pride