Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Protocol for Life Balance Cardio Tri-Plex 120 капсул

SKU
PRT-11675
1 199,00 ₴
В наявності

Protocol for Life Balance Cardio Tri-Plex - це комплекс високоякісних натуральних складових, спеціально створений для підтримки оптимального функціонування серцево-судинної системи та здорового кровообігу.

  • Підтримка серця
  • Підтримка кровообігу
  • Загальний позитивний вплив

Принцип дії. Червоний дріжджовий рис (RYR) — це натуральний продукт, який століттями використовувався азійськими травниками. Його отримують шляхом бродіння червоних дріжджів (Monascus purpureus) із рисом. Червоний дріжджовий рис у Protocol For Life Balance® Cardio Tri-Plex™M ретельно виробляється, щоб уникнути присутності цитриніну, небажаного побічного продукту процесу ферментації RYR. Цей продукт додатково покращений завдяки додаванню коензиму Q10 і риб’ячого жиру омега-3 для підтримки нормальної роботи серцево-судинної системи.

Кожна капсула містить унікальне поєднання коензиму Q10 та риб'ячого жирного масла, які спільно сприяють підтримці здорової функції серця та нормального кровообігу. 

Коензим Q10 є потужним антиоксидантом, який допомагає підтримувати здоров'я серця та оптимальний ритм серця. Вітамін E також відомий своїми антиоксидантними властивостями, які допомагають захищати клітини серця від шкідливого впливу вільних радикалів.

Комбінація цих складових допомагає підтримувати оптимальний рівень енергії та витривалості, покращує загальний стан здоров'я та підвищує життєвий тонус.

Рекомендації із застосування

Приймати по 2 капсули двічі на день під час їди або відповідно до рекомендацій лікаря.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 60
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Калорії 20  
Усього жирів 2 г 3 %*
Насичені жири 0,5 г 3 %*
Концентрат натурального риб’ячого жиру 2 г (2000 мг)
Омега-3 жирні кислоти:
Ейкозапентаєнова кислота (ЕПК)
Докозагексаєнова кислота (ДГК)

360 мг
240 мг


Органічний червоний ферментований рис (Monascus purpureus) 600 мг
CoQ10 (коензим Q10) 60 мг
* Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
† Добову норму не визначено.

Інші інгредієнти

Капсула (бичачий желатин, гліцерин, вода, ріжкове дерево), бджолиний віск, натуральний d-альфа-токоферол і соєвий лецитин.

Містить рибу (сардини, анчоуси, скумбрію) та сою.

Для виготовлення цього продукту не використовуються пшениця, глютен, молоко, яйця та молюски. Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.