Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Powerful Progress Arginine-X 400 грам, Ананас

SKU
PFP-0561
615,00 ₴
В наявності

Powerful Progress Arginine-X – це високоякісна добавка, розроблена для підтримки фізичної витривалості, покращення м'язового росту та загального здоров'я.

  • Підтримка вироблення оксиду азоту
  • Підвищення фізичної витривалості
  • Підтримка м'язового ростуПоліпшення імунної функції
  • Зменшення втоми та м'язового болю
  • Підтримка здоров'я серця
  • Покращення когнітивних функцій


   Амінокислотний комплекс Arginine-X від бренду Powerful Progress серед інших амінокислот вирізняється високим ступенем натуральності та очистки продукту від цукру, жирів, глютену та інших хімічних домішків та емульгаторів. Завдяки сучасному обладнанню та новітнім технологіям очистки сировини Arginine-X став високоефективним і повністю безпечним для споживання. Швидке засвоєння і відмінна розчинність у воді.
   Ця амінокислота – дійсно ідеальний варіант як для новачків спорту, так і для професіоналів, адже організму спортсмена потрібен потужний прилив енергії. Аргінін, основний компонент продутку – це цінна амінокислота, яка підтримує синтез оксиду азоту. Він необхідний для формування об'ємних м'язів, розвитку м'язової потужності і здорової сексуальної функції.
   Ідеально підходить для спортсменів, бодібілдерів та всіх, хто прагне підвищити свою продуктивність у тренуваннях та покращити загальне самопочуття.

  1. Аргінін сприяє збільшенню вироблення оксиду азоту, що допомагає розширювати кровоносні судини, покращуючи кровообіг та забезпечуючи краще постачання м'язів киснем і поживними речовинами.
  2. Завдяки поліпшенню кровообігу, аргінін сприяє підвищенню витривалості та продуктивності під час фізичних навантажень, дозволяючи досягати кращих результатів у тренуваннях.
  3. Cприяє виробленню гормону росту, що допомагає стимулювати ріст м'язової маси та прискорювати процес відновлення після тренувань.
  4. Аргінін підтримує функцію імунної системи, допомагаючи зміцнювати захисні механізми організму та знижуючи ризик захворювань.
  5. Допомагає зменшити відчуття втоми та м'язового болю після інтенсивних тренувань, сприяючи швидшому відновленню.
  6. Cприяє зниженню артеріального тиску та підтримці здоров'я серцево-судинної системи, допомагаючи знизити ризик серцевих захворювань.
  7. Завдяки покращенню кровообігу, аргінін може позитивно впливати на функції мозку, сприяючи покращенню пам'яті, концентрації та загальної розумової діяльності.


Рекомендації щодо застосування:
Одну (1) порцію (1 мірна ложна - 5 грам) розмішати в 150-250 мл води або соку.
Тренувальні дні: в тренувальні дні приймати по 5 грам за 30 хвилин до тренування.
Не тренувальні дні: приймати по 1/2 порції 2 рази на день через 60 хвилин після їжі.
 

Харчова цінність
Розмір порції: 5 грам
Порцій в упаковці: 80 порцій
  На 100 г продукту: В одній порції:
L-аргінін 89 г 4,45 г
Таурин 10,5 г 0,5 г
Вітамін B6 28 мг 1,4 мг

Інгредієнти:
Аргінін (L-arginine hydrochloride), Таурин, Вітамін B6 (pyridoxine hydrochloride), антизлежувачі: діоксид кремнію.

Країна виробництва Україна
Порцій в упаковці 80
Виробник Powerful Progress