Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

NOW Zinc Gluconate 50 mg 250 таблеток

SKU
NOW-01522
495,00 ₴
В наявності

NOW Zinc Gluconate - це високоякісний додаток до вашого раціону, який містить цинк у формі глюконату для максимальної ефективності та засвоєності організмом.

  • Впливає на правильний зовнішній вигляд шкіри
  • Підтримує боротьбу проти прищів
  • Прискорює загоєння ран
  • Бере участь в синтезі тестостерону
  • Благотворно впливає на фертильність
  • Підтримує імунітет організму

Цинк підтримує природний імунний захист організму. Дослідження показали, що дефіцит цинку — поширене явище, особливо серед людей похилого віку. Цей дефіцит може з віком послаблювати імунітет, або сприяти «старінню» імунної системи.

Учені виявили, що добавки з цинком — це ефективний спосіб укріплення імунної системи, що старіє, а також підтримки нормальних запальних і антиоксидантних реакцій.

Цинк є ключовим мікроелементом для нормальної функції імунної системи, допомагаючи організму боротися з інфекціями та захисних функціях.

Цинк стимулює активність близько 300 ферментів, що сприяє біохімічним реакціям в організмі. Цей основний мікроелемент також є невід’ємним компонентом життєво важливих гормонів, сприяє синтезу білка й ДНК, виробленню інсуліну, а також метаболізму щитовидної залози й кісток. Цинк укріплює здоров’я серцево-судинної та нервової систем, а також допомагає підтримувати зір у людей похилого віку.

Цинк життєво необхідний для нормального функціонування багатьох органів і систем організму, зокрема імунної, кісткової, нервової й ендокринної систем. Цинк — це важливий мікроелемент, який є кофактором у сотнях ферментативних реакцій, пов’язаних із метаболізмом білків і вуглеводів, синтезом РНК і ДНК й міжклітинною передачею сигналів. Відомо також, що він відіграє вирішальну роль у процесах організму, спрямованих на нейтралізацію вільних радикалів, і підтримує організм під час природного старіння.

Рекомендації із застосування

Приймати по 1 таблетці на день під час їди.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 1 таблетка
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Цинк (з 405 мг глюконату цинку) 50 мг 455 %

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинного походження), діоксид кремнію та оболонка з рослинної сировини.

У виготовленні цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски, деревні горіхи. Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Виробник NOW FOODS