Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

NOW Methyl B-12 1000 mcg 100 льодяників

SKU
01748
385,00 ₴
В наявності

Now Foods Methyl B-12 1000 mcg - підтримує правильну роботу нервової системи, підтримує процес побудови еритроцитів, а також забезпечує душевну рівновагу.

  • позитивно впливає на правильний розподіл клітин і підтримує побудову еритроцитів (червоних кров'яних тілець),
  • продукт піклується про правильну роботу нервової системи,
  • склад продукту повністю натуральний, 100% рослинний,
  • підходить для людей, які дотримуються вегетаріанської та веганської дієти,
  • БАД не містить алергенів (без пшениці, сої, глютену, молока, яєць, риби, молюсків і горіхів).

Додатковий прийом вітаміну B-12 рекомендується в будь-якому віці (цей вітамін не виділяється нашим організмом, тому ми повинні його забезпечити), але особливо про його належний рівень в організмі слід подбати людям, які ведуть дуже активний і швидкий спосіб життя. спосіб життя, спортсмени та люди, які працюють фізично та розумово.
Варто пам'ятати, що дефіцит вітаміну B-12 може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям, таких як психічні захворювання та дисфункція, хвороба Альцгеймера і навіть рак.

Now Foods Methyl B-12 1000 мкг - сучасний високоякісний засіб, призначений для поповнення вітаміну B-12. Одна таблетка на день забезпечує організм цілих 250% рекомендованої добової норми цього вітаміну.

Рекомендації із застосування
Приймати по 1 льодянику 1–2 рази на день. Розжувати льодяник або тримати його в роті до повного розчинення і тоді проковтнути.

Склад

Розмір порції: 1 льодяник
  Кількість в 1 порції: % від добової норми
Вітамін B12 (у вигляді метилкобаламіну) 1 мг (1000 мкг) 41 667 %

Інші інгредієнти
Фруктоза, сорбітол, гідроксипропілцелюлоза, стеаринова кислота (рослинного походження), мікрокристалічна целюлоза, лимонна кислота, натуральні ароматизатори та стеарат магнію (рослинне джерело).

При виготовленні цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи.

Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Продукт може природним чином змінювати колір.

Виробник NOW FOODS