Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

NOW Glucosamine & MSM 180 капсул

SKU
NOW-03279
1 175,00 ₴
В наявності

NOW Glucosamine & MSM - це спеціально розроблений комплекс, який поєднує в собі два потужних компонента для підтримки здоров'я суглобів та хрящів.

  • Підвищує еластичність сполучного волокна
  • Зміцнює та оздоровлює сполучні тканини хрящів
  • Поліпшує роботу суглобів
  • Забирає запалення в колінних суглобах та ліктях

Глюкозамін і МСМ з хондроїтинсульфатом від NOW містить поєднання трьох відомих інгредієнтів для підтримки суглобів. Глюкозамін є важливим структурним блоком для створення глікозаміногліканів (ГАГ) та протеогліканів — основних компонентів хрящової тканини. Ці сполуки сприяють утриманню води в суглобі, надаючи йому пружність, а також діють як мастильний матеріал і амортизатор. МСМ (метилсульфонілметан) — органічна форма сірки, мікроелемента, необхідного для виробництва ГАГ і протеогліканів.

Поєднує два добре відомих інгредієнта для підтримки суглобів у формулі, що підходить для вегетаріанців і веганів і не містить глюкозаміну, отриманого з молюсків. Глюкозамін є важливим структурним блоком для створення глікозаміногліканів (ГАГ) та протеогліканів — основних компонентів хрящової тканини. Ці сполуки притягують воду, утворюючи подушку для суглоба та забезпечуючи змащування й амортизацію. МСМ (метилсульфонілметан) — органічна форма сірки, мікроелемент, необхідний для виробництва ГАГ і протеогліканів.

Кожна капсула містить в собі оптимальну комбінацію глюкозаміну і метилсульфонілметану (МСМ), що сприяє здоров'ю суглобів, зміцненню хрящової тканини і зменшенню запалення.

Рекомендації із застосування

Приймати по 2 капсули 1–2 рази на день.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 2 рослинні капсули
Порцій в упаковці: 90
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Сульфат глюкозаміну (з 1500 мг комплексу глюкозаміну сульфату калію) 1,1 г (1100 мг)
МСМ (метилсульфонілметан) 500 мг
Хондроїтинсульфат натрію (з бичачого хряща) 50 мг

† Добову норму не визначено.

Інші інгредієнти

Целюлоза (капсула), стеаринова кислота (рослинного походження) і стеарат магнію (рослинного походження).

Містить ракоподібні (краби, креветки, омари, раки).

При виготовленні цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, кукурудза, молоко, яйця, риба та деревні горіхи. Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Країна виробництва США
Порцій в упаковці 90
Виробник NOW FOODS