Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

NOW Foods Magnesium Bisglycinate 227 грам

SKU
01532
855,00 ₴
В наявності

NOW Foods Magnesium Bisglycinate - бісгліцинат магнію у порошку

  • Підтримка нервової системи
  • Підтримує виробництво енергії
  • Покращує память
  • Покращує сон
  • Один з найважливіших мінералів
  • Гарантована якість GMP

Бісгліцинат магнію використовує магній, зв’язаний з амінокислотою гліцином, що полегшує всмоктування в кишечнику, є однією з форм магнію, які краще всього засвоюється. Магній необхідний для того, щоб усі життєві процеси проходили належним чином. Також варто відзначити, що рівень магнію в організмі також знижується під впливом фізичних навантажень, тобто спрощується також під час тренувань; тому його добавка важлива для фізично активних людей. Цей продукт може володіти багатьма властивостями, тобто стабілізувати функції нервової системи, позитивно впливати на пам’ять; впливають на обмін вуглеводів, білків і жирів. Може надавати заспокійливу дію на організм, покращувати пам’ять і мислення. Магній відповідає за безперебійну роботу серцево-судинної системи. Магній у поєднанні з кальцієм і вітаміном D зміцнює кістки і зуби, запобігаючи остеопорозу. Мало хто знає, що магній покращує травлення і перешкоджає утворенню каменів у нирках, що також регулює роботу щитовидної залози. Рекомендується також хворим на цукровий діабет і жінкам, які страждають на ПСМ, після консультації з лікарем.

Рекомендації із застосування
Змішайте 1 чайну ложку порошку в 200 мл. соку або води. Приймати 1-2 рази на день під час їжі. Цей продукт необхідно розвести в рідині перед вживанням.

Склад

Розмір порції 1 чайна ложка рівня (приблизно 2,5 г)  
Кількість порцій  приблизно 91  
  Кількість на порцію %ДН
Магній 250 мг 63%
(з магнію бісгліцинату) (TRAACS®)    

Інші інгрідієнти
Лимонна кислота.

Не виготовляється з інгредієнтів дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або горіхів. Виробляється на заводі GMP, який обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Виробник NOW FOODS