Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

NOW Chromium Picolinate 200 mcg 100 капсул

SKU
NOW-03567
295,00 ₴
В наявності

NOW Chromium Picolinate - це високоякісний додаток до вашого раціону, який містить хром у формі піколінату, що має максимальну ефективність та засвоюваність організмом.

  • Хром у легкозасвоюваній формі піколінату хрому
  • Висока доза хрому в одній капсулі
  • Підтримує нормальний метаболізм цукру в крові

Хром - це мікроелемент, який грає важливу роль у метаболізмі вуглеводів, жирів та білків, а також у регулюванні рівня цукру в крові.

Хром вважається важливим елементом для життя. Найпоширенішими формами цього елемента є Cr (III) і Cr (IV), причому шестивалентний хром є токсичним для організму людини. З іншого боку, присутність тривалентного хрому можна знайти в усіх тканинах, і найбільша кількість міститься в печінці, нирках і селезінці.

Хром міститься в багатьох продуктах, які зазвичай споживаються, і зазвичай надходить в організм разом з їжею. Гарними його джерелами є дріжджі, какао, бобові та цільні зерна. Його містять і продукти тваринного походження - м'ясо, яйця, сир, морепродукти. Рівень цього елемента також можна доповнити БАДами.

Піколінат хрому є цінною формою хрому, яка охоче використовується в добавках. Він утворюється з комбінації тривалентного хрому з піколіновою кислотою, демонструє високу біодоступність, і його засвоєння набагато ефективніше, ніж інші форми.

Хром виконує ряд важливих функцій в організмі людини. Він входить до складу рибонуклеїнових кислот, крім того, присутній в активних центрах багатьох ферментів і бере участь у ряді ключових метаболічних реакцій, що відбуваються в організмі. Підтримує правильний метаболізм вуглеводів, білків і ліпідів. Це також допомагає підтримувати оптимальний рівень глюкози в крові.

Рекомендації із застосування

Приймати по 1 капсулі на день під час їди.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 1 рослинна капсула
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Хром
(у вигляді піколінату хрому)
200 мкг 571 %

Інші інгредієнти

Капсула з рисового борошна і целюлози

Під час виготовлення не використовуються дріжджі, пшениця, глютен, соя, кукурудза, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Колір продукту може змінюватися природним чином.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Виробник NOW FOODS