Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

NOW B-50 250 таблеток

SKU
NOW-00428
1 375,00 ₴
В наявності

NOW B-50 — це комплекс вітамінів групи B, що містить всі основні вітаміни цієї групи у високих дозах.

  • Підтримка енергії
  • Здоров'я нервової системи
  • Зміцнення імунної системи
  • Здоров'я шкіри, волосся та нігтів
  • Обмін речовин

Ці вітаміни грають ключову роль у підтримці енергії, обміну речовин, здоров'я нервової системи, шкіри, волосся та м'язів. Продукт забезпечує збалансовану підтримку для оптимального функціонування організму, сприяє зниженню втоми та підвищенню витривалості.

Таблетки B-50 містять повний набір вітамінів групи B, а також холін і інозитол. Ці вітаміни сприяють виробленню енергії, нормальному метаболізму гомоцистеїну, а також зміцнюють здоров’я нервової системи. Вітаміни групи B водорозчинні й, за винятком вітаміну B12, не можуть накопичуватися в організмі, тому їх запаси потрібно щоденно поповнювати. Вітамін В12 накопичується в печінці. Майже всі джерела цього вітаміну мають тваринне походження (м’ясо та молочні продукти), тому прийом харчової добавки з вітаміном B12 може бути особливо важливим для вегетаріанців.

Вітаміни групи B сприяють ефективному перетворенню їжі в енергію, допомагаючи зменшити втому та підвищити рівень витривалості. 

Рекомендації із застосування

Приймати по 1 таблетці на день під час їди.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 1 таблетка
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Тіамін (вітамін B1) (з тіаміну гідрохлориду) 50 мг 4167 %
Рибофлавін (вітамін B2) 50 мг 3846 %
Ніацин (вітамін В3) (у вигляді нікотинаміду) 50 мг 313 %
Вітамін B6 (з піридоксину гідрохлориду) 50 мг 2941 %
Фолат 680 mcg DFE
(400 mcg folic acid)
170%
Вітамін B12 (у вигляді ціанокобаламіну) 50 мкг 2083 %
Біотин 50 мкг 167 %
Пантотенова кислота (у вигляді пантотенату кальцію) 50 мг 1000 %
Холін (з бітартрату холіну) 50 мг 9 %
ПАБК (параамінобензойна кислота) 50 мг
Інозитол 50 мг
† Добову норму не визначено.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота (рослинного походження), кроскармелоза натрію, магнію стеарат (рослинного походження) та кремнію діоксид.

При виготовленні цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, shellfish, tree nut or sesame ingredients.

Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Виробник NOW FOODS