Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

NOW 5-HTP 100 mg 120 капсул

SKU
NOW-00106
899,00 ₴
В наявності

NOW 5-HTP 100 mg – це харчова добавка, створена для підтримки емоційного благополуччя та загального стану здоров'я.

  • Попередник нейрогормонів; серотонін та мелатонін
  • Полегшує симптоми передменструального синдрому
  • Має антидепресивний ефект
  • Прискорює та полегшує засипання
  • Позитивно впливає на якість сну
  • Зменшує перепади настрою
  • Полегшує контроль ваги
  • Регулює циркадний ритм

5-HTP (5-гідрокситриптофан) є натуральним метаболітом амінокислоти триптофану і попередником серотоніну – нейромедіатора, який грає важливу роль у регуляції настрою, сну та апетиту. 5-HTP, проміжний метаболіт між амінокислотою L-триптофаном та серотоніном, добувається з насіння африканської рослини грифонії (Griffonia simplicifolia).

Рівень серотоніну в мозку сильно залежить від концентрації 5-HTP в центральній нервовій системі (ЦНС). 5-HTP легко проникає черезгематоенцефаліческій бар'єр і, на відміну від L-триптофану, не вимагає присутності транспортних білків і не конкурує з іншими амінокислотами за доступ до цих молекул. Все це робить 5-HTP дуже швидко і без будь-яких проблем надходить в кровотік, а потім в ЦНС.

Механізм дії 5-HTP заснований головним чином на підвищення концентрації серотоніну в центральній нервовій системі. Однакоісследованія показали, що пероральне застосування 5-HTP також збільшує кількість мелатоніну, дофаміну, норадреналіну і бета-ендорфіну. Ця чудова здатність 5-HTP збільшувати кількість інших нейротрансмітерів і речовин в ЦНС також створює багато позитивних ефектів, які пов'язані прямо пов'язана з підвищенням рівня серотоніну. Депресія.
Численні дослідження показали, що 5-HTP володіє досить сильним антідепрессантним і анксіолітичну дію, яке можна порівняти з ефективністю антидепресантів, таких як флуоксетин (популярний прозак). Цікаво, що 5-HTP дуже швидко створює терапевтичний ефект, який в разі антидепресантів вимагає більш тривалого часу використання. Дозування 5-HTP при депресії або станах тривоги коливається від 50 до 300 мг на день.

Рекомендації із застосування

Приймайте по 1 капсулі на день, бажано натщесерце перед сном.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 1 рослинна капсула
  Кількість в 1 порції % від добової норми
5-HTP (5-гідрокситриптофан) (з екстракту насіння грифонії [Griffonia simplicifolia]) 100 мг *
* Добову норму не визначено.

Інші інгредієнти

Рисове борошно й гіпромелоза (целюлозна капсула).

При виготовленні цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Країна виробництва США
Порцій в упаковці 120
Виробник NOW FOODS