Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Nature's Way Alive! Men's Ultra Potency Complete Multivitamin 60 таблеток

SKU
NWY-15685
945,00 ₴
В наявності

Nature's Way Alive! Men's Ultra Potency Complete Multivitamin - це повний набір вітамінів, мінералів і рослинних екстрактів.

  • Комплексний набір вітамінів для чоловіків
  • Підтримує роботу щитовидної залози
  • Запобігає відчуття втоми
  • Підтримує роботу кровоносної і нервової систем

Це високоякісне доповнення з дуже гарною засвоюваністю. Це доповнення створено спеціально для чоловіків.

Вітамін А
Це дуже важливий вітамін, необхідний для життя. Бере участь в процесі зору, в побудові епітеліальної тканини. Він підтримує дихальну систему від мікроорганізмів, підтримує імунну систему і захищає її від інфекцій.

Вітамін С
Вітамін С підтримує загальний імунітет організму, стимулюючи імунну систему. Вітамін С також благотворно впливає на структуру тканин організму, підтримуючи синтез колагену. Крім того, L-аскорбінова кислота благотворно впливає на нервову систему, оптимізуючи когнітивні функції, знижуючи стомлюваність і сприяючи гарному настрою. Вітамін C також має антиоксидантну дію, відновлює вітамін E і видаляє вільні радикали, які негативно впливають на організм.

Вітамін Д
Вітамін D бере участь в процесах нашого організму, його недолік і надлишок будуть шкідливими. Він стимулює засвоєння кальцію і фосфору, може підтримувати організм при гіпертонії, серцевих захворюваннях, анемії і алергії. Вітамін D бере участь в мінералізації кісток і відповідає за загальний стан скелетної системи. Покращує роботу серцевого м'яза і системи кровообігу.

Ніацин
Ніацин (вітамін B3) - водорозчинний вітамін, правильне кількість якого необхідно для правильного функціонування організму. Він дуже позитивно впливає на регуляцію холестерину в організмі, знижує рівень холестерину ЛПНЩ і збільшує рівень ЛПВЩ. Підтримує лікування артриту, підтримує роботу серця і мозку.

Селен
Це дуже важливий елемент для тіла і його правильного функціонування. Селен необхідний для правильного функціонування ферментів і захисту клітин від токсинів і вільних радикалів. Це також дуже важливий елемент, оскільки він впливає на роботу щитовидної залози.

Цинк
Це один з найважливіших мінералів для організму, без якого він не зможе нормально функціонувати. Він позитивно впливає на стан шкіри, волосся і нігтів, але також має лікувальний ефект. Цинк, регулюючи роботу деяких органів, в тому числі підшлункової залози, впливає на правильну секрецію інсуліну. Позитивно впливає на систему кровообігу та імунну систему.

Калій
Він бере участь в багатьох надзвичайно важливих функціях людського тіла. Крім іншого, він відповідає за передачу клітинами електричних імпульсів. Калій також регулює кров'яний тиск і м'язовий тонус. Також він допомагає підтримувати кислотно-лужний баланс, що позитивно впливає на гомеостаз всього організму.

Магній
Магній - це елемент, який виконує безліч функцій в організмі, тому він дуже важливий з біологічної точки зору. Він багато в чому відповідає за правильне функціонування нервової системи, роботу м'язової тканини і серця. Його недолік може викликати дратівливість, головні болі, безсоння і навіть депресію.

Nature's Way Alive! Men's Ultra Potency Complete Multivitamin - це дуже хороший комплексний набір вітамінів і мінералів, призначений для чоловіків. Він підтримує загальне здоров'я чоловічого організму, життєву силу і благополуччя.

Рекомендації із застосування

Чоловікам слід приймати по 1 таблетці в день, бажано під час їжі. Не підходить для жінок і дітей. Не слід перевищувати рекомендовану дозу.

Склад

Харчова цінність
Розмір порції: 1 таблетка
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Усього вуглеводів < 1 г < 1 %†
Вітамін A (у вигляді 50 % [675 мкг] бета-каротину, 50 % [675 мкг] ретинілацетату) 1350 мкг 150 %
Вітамін C (аскорбінова кислота) 203 мг 226 %
Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) 50 мг 250 %
Вітамін E (у вигляді сукцинату d-альфа-токоферилу) 60 мг 400 %
Вітамін K (у вигляді фітонадіону) 120 мкг 100 %
Тіамін (у вигляді мононітрату тіаміну) 20 мг 1667 %
Рибофлавін 20 мг 1538 %
Ніацин (у вигляді ніацинаміду) 40 мг 250 %
Вітамін B6 (у вигляді гідрохлориду піридоксину) 34 мг 2000 %
Фолат 400 мкг ХФЕ (418 мкг глюкозамінової солі (6S)-5-метилтрегідрофолату Quatrefolic®) 100 %
Вітамін B12 (у вигляді метилкобаламіну) 40 мкг 1667 %
Біотин 33 мкг 110 %
Пантотенова кислота (у вигляді d-пантотенату кальцію) 20 мг 400 %
Холін (у вигляді бітартрату холіну) 20 мг 4 %
Кальцій (з Aquamin®: джерело мінералу — закам’янілі червоні водорості роду Lithothamnion [ціла рослина]) 130 мг 10 %
Йод (у вигляді йодиду калію) 150 мкг 100 %
Магній (з Aquamin®: джерело мінералу — закам’янілі червоні водорості роду Lithothamnion [ціла рослина] та у вигляді оксиду магнію) 55 мг 13 %
Цинк (у вигляді оксиду цинку) 22 мг 200 %
Селен (у вигляді селенату натрію) 200 мкг 364 %
Мідь (у вигляді сульфату міді) 1,8 мг 200 %
Марганець (у вигляді сульфату марганцю) 5,8 мг 252 %
Молібден (у вигляді молібдату натрію) 45 мкг 100 %
Калій (у вигляді хлориду калію) 5 мг < 1 %
Суміш для чоловічого здоров’я: сереноя (ягоди), лікопін (з екстракту помідорів) (1 мг) 101 мг **
Порошкові суміші Orchard Fruits™ і Garden Veggies™:
чорниця, апельсин, морква, гранат, слива, полуниця, яблуко, буряк, вишня, груша, помідор, цвітна капуста, малина, асаї, спаржа, банан, броколі, брюссельська капуста, качанна капуста, журавлина, огірок, виноград, горох, ананас, гарбуз, шпинат
60 мг **
Суміш для збільшення запасу енергії та витривалості: сибірський женьшень (корінь), екстракт родіоли (корінь), стандартизований до 3 % розавінів (0,15 мг) і 1 % салідрозиду (0,05 мг), екстракт азіатського женьшеню (корінь), готу кола (надземні частини) 30 мг **
Суміш для підтримки серцево-судинної системи: глід (ягоди), японський спориш (корінь), стандартизований до 50 % ресвератролу (1 мг), кофермент Q10 (убіхінон 10) 20 мг **
Комплекс цитрусових біофлавоноїдів (з апельсина, грейпфрута, лимона, лайма, мандарина) містить гесперидин, нарингин, нарирутин, еріоцитрин, флавоноли та флавони 20 мг **
Суміш з амінокислотами Daily Greens™: спіруліна, бурі водорості, люцерна (листя, стебло, квітки), ячмінь (паростки), терен кучерявий (стебло, листя, квітки), синьо-зелені водорості (Aphanizomenon flosaquae), хлорела (мікроводорості), коріандр (листя), кульбаба (надземні частини), меліса (листя), лимонник (Cymbopogon citratus), кропива (виду Urtica) (листя), подорожник (листя), пшениця (паростки) 20 мг **
Суміш травних ферментів: концентрована суміш ферментів (протеаза I, протеаза II, амілаза, лактаза, пептидаза, целюлаза, інвертаза, альфа-галактозидаза, ліпаза), гідрохлорид бетаїну, бромелаїн, папаїн 20 мг **
Інозитол 20 мг **
Захисна суміш із біомаси грибного міцелію та примордій:
органічні рейші (Ganoderma lucidum), органічні шиітаке (Lentinula Edodes), органічні гливи (Pleurotus ostreatus), органічні еноки (Flammulina velutipes), органічний гриб-баран (Grifola frondosa), органічний герицій їжаковий (Hericium erinaceus), органічний трутовик (Fomitopsis officinalis), органічна чага (Inonotus obliquus), органічний агарик бразильський (Agaricus brasiliensis/blazei), органічний трутовик різнобарвний (Trametes versicolor), органічний трутовик санхван (Phellinus linteus), органічний трутовик зонтичний (Grifola umbellate)
20 мг **
Екстракт рутину (із софори японської) (пуп’янки) 5 мг **
Лютеїн (із чорнобривців дрібноквіткових) 500 мкг **
† Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
** Добову норму не визначено.

Інші інгредієнти

Целюлоза, стеаринова кислота, кроскармелоза натрію, діоксид кремнію, гіпромелоза, стеарат магнію, гліцерин, коричневий рис.

Без глютену та штучних барвників.