Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Natural Factors Vitamin D3 Drops for Kids 400 IU 15 ml

SKU
NFS-01058
469,00 ₴
В наявності

Natural Factors Vitamin D3 Drops for Kids містить вітамін D3 в рідкій формі, що сприяє його легкому та швидкому засвоєнню організмом малюка.

  • Здоров’я кісток
  • Здоров’я зубів
  • Підтримка імунітету
  • Підтримка здоров’я серцево-судинної системи
  • Здоров’я м’язів
  • Зростання та розвиток
  • Сонячний вітамін

Згідно з рекомендаціями, немовлята повинні отримувати вітамін D у вигляді добавки, оскільки, перебуваючи на грудному вигодовуванні, вони зазвичай не отримують достатню кількість вітаміну D з інших джерел.

Вітамін D3 грає важливу роль для здоров'я в цілому. Однак для його вироблення необхідне сонячне світло, яке не всі отримують у достатній кількості. Вітамін D3 для дітей від Super Daily Carlson пропонує безпечний і зручний спосіб отримання вітаміну D3. Одна крапля вітаміну D3 для дітей Super Daily від Natural Factors  містить 400 МО (10 мкг) концентрованого рідкого вітаміну D3 — рекомендовану дозу.

Natural Factors Vitamin D3 Drops for Kids - це ваша можливість забезпечити вашого малюка важливим вітаміном D3, який підтримає його здоров'я, рост і розвиток.

Рекомендації із застосування

Переверніть флакон і крапніть 1 краплю (0,03 мл на ложку або змішайте з їжею або рідиною. Приймати 1 краплю на день або відповідно до рекомендацій лікаря. Не перевищуйте дозування в 1 краплю на день для дітей до року. Перед застосуванням добре збовтати.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 1 крапля (0,03 мл)
Порцій в упаковці: 500
  Кількість в 1 порції % від добової норми для дітей віком від 1 до 3 років % від добової норми для дорослих і дітей від 4 років
Вітамін D3 (холекальциферол) 10 мкг
(400 МО)
67% 50%

Інші інгредієнти

Середньоланцюгові тригліцериди (пальмові ядра та кокос, сертифіковані RSPO), органічна лляна олія, натуральний вітамін E.

Без штучних барвників, консервантів, підсолоджувачів; молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, сої, кукурудзи, яєць, риби, молюсків, солі, ГМО.

Виробник Natural Factors