Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Life Extension Theanine XR Stress Relief 30 таблеток

SKU
LEX-24293
875,00 ₴
В наявності

Life Extension Theanine XR Stress Relief – це високоякісна харчова добавка, створена для підтримки розслаблення та зниження рівня стресу.

  • Знімає стрес
  • Зменшує нервову напругу
  • Підтримує процеси пам'яті
  • Ефективний для підтримки процесу навчання
  • Підтримує процеси релаксації
  • Зменшує нервову напругу
  • Покращує концентрацію уваги та ясність розуму
  • Зменшує ефект нервозності

L-теанін, заспокійлива амінокислота зеленого чаю, забезпечує стан неспання, подібний до медитації. Наша формула для зняття стресу Theanine XR™ містить 400 мг L-теаніну за допомогою технології пролонгованого вивільнення, тож ви залишатиметеся в тонусі протягом усього дня.

Активні дні вимагають від нашого організму багато. Згодом неконтрольований стрес може змусити нас почуватися виснаженими. Для багатьох людей випити чашку свіжозавареного зеленого чаю було найкращим способом досягти стану «дзен», навіть коли життя суєтне. Це пов’язано з тим, що зелений чай багатий на L-теанін, природну амінокислоту, яка, як було показано, підтримує здорову реакцію на стрес.

Але перерва на зелений чай доступна не всім. Насправді, коли часи хаотичні, ви ще рідше знайдете час на чай. Саме тому ми створили засіб для зняття стресу Theanine XR™. Наша формула містить 400 мг амінокислоти L-теаніну зеленого чаю протягом шести годин, щоб забезпечити тривалий стан розслаблення під час неспання та допомогти організму справлятися з денним стресом.

L-теанін і заспокоєння

L-теанін може долати гематоенцефалічний бар’єр, де він, як було показано, допомагає захистити ділянки мозку, пов’язані з вашою реакцією на стрес, від оксидативного стресу. Він також допомагає модулювати активність збудливих нейромедіаторів, як-от глутамату, і підвищувати рівень ГАМК, ще одного нейромедіатора, який допомагає зберігати спокій і розслабленість, особливо коли у вас «одні з тих днів».

Чому ця формула L-теаніну має тривале вивільнення

Ваш організм швидко засвоює L-теанін. Насправді вам потрібно випивати кілька чашок зеленого чаю протягом дня, щоб підтримувати постійний запас l-теаніну, а сам зелений чай містить дуже низький рівень теаніну. Проте технологія пролонгованого вивільнення дозволяє нашому засобу для зняття стресу Theanine XR™ залишатися в організмі до шести годин, забезпечуючи організм постійним надходженням цієї амінокислоти, що модулює стрес.

Засіб для зняття стресу Theanine XR™ — ідеальне доповнення до вашого стрімкого сучасного способу життя. Кожна вегетаріанська таблетка не містить глютену та ГМО. Приймайте по одній таблетці на день, щоб позбутися стресу.

Рекомендації із застосування

Перед використанням прочитайте всю інформацію на етикетці та неухильно дотримуйтесь інструкцій.

Приймати по одній (1) таблетці на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 1 вегетаріанська таблетка
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Кальцій [з дикальцію фосфату] 50 мг 4 %
Фосфор [з дикальцію фосфату] 40 мг 3 %
L-теанін [у вигляді Theanine XR™] 400 мг **
* Добову норму не визначено.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, гідроксипропілметилцелюлоза, гідроксипропілцелюлоза, стеаринова кислота, діоксид кремнію, рослинний стеарат, кроскармелоза натрію, гліцерин.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Країна виробництва США
Порцій в упаковці 30
Виробник Life Extension