Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Life Extension Endothelial Defense Pomegranate Plus 60 капсул

SKU
LEX-24976
1 855,00 ₴
В наявності

Life Extension Endothelial Defense Pomegranate Plus – це харчова добавка, спеціально розроблена для підтримки здоров'я ендотеліальних клітин, які вистилають кровоносні судини.

  • Підтримка здоров'я судин
  • Покращення кровообігу
  • Зниження ризику серцево-судинних захворювань
  • Антиоксидантний захист

Що таке підсилювач здоров’я один раз на день

Більшість людей не отримують достатньої кількості поживних речовин на основі олії зі свого раціону. Тому ми розробили наш щоденний підсилювач здоров’я, який забезпечує високу ефективність незамінних жиророзчинних поживних речовин, зокрема вітамін K1 і два різних види вітаміну K2, кілька форм вітаміну E, нашу суміш цінних каротиноїдів MacuGuard® для здорового зору, а також лікопін. , шафран тощо.

Добавка для покращення здоров’я для одноразового прийому — це економічний спосіб отримати різноманітні цінні жиророзчинні поживні речовини в одній капсулі.

Переваги для покращення здоров’я один раз на день

  • Заповнює недоліки в раціоні вітамінами та поживними речовинами, які важко отримати з олії
  • Допомагає захиститися від оксидативного стресу завдяки вітаміну E
  • Підтримує здоров’я кісток і артерій завдяки вітаміну K
  • Сприяє здоров’ю зору завдяки суміші фосфоліпідів MacuGuard®

Змішані токотрієноли

Щоденний підсилювач здоров’я від Life Extension містить токотриєноли, форму вітаміну E, яка забезпечує ефективну дію на організм. Токотриєноли можуть підвищувати захист від оксидативного стресу, сприяти здоровому ліпідному профілю, захищати мозок і когнітивні функції, а також підтримувати здоровий ріст волосся.

Три види вітаміну K

Вітамін K1 є найпоширенішою формою вітаміну K, але він міцно зв’язаний із рослинними клітинами в листових зелених овочах. Крім того, що багатьом людям не подобаються ці овочі, вітамін K з таких джерел може погано засвоюватися. Наша формула містить 1500 мкг вітаміну K1 — така ж доза сприяє здоров’ю серця в рандомізованому плацебо-контрольованому дослідженні.

Вітамін K2 доступний у різних формах, зокрема MK-4 і MK-7. Хоча вітамін K2 міститься в меншій кількості в раціоні, він краще засвоюється та залишається в крові довше, ніж вітамін K1, і має цінні переваги для здоров’я серця та кісток.

Менахінон-4 (MK-4) сприяє здоров’ю кісток. Ця добавка містить 1000 мкг МК-4.

Транс-менахінон-7 (МК-7) допомагає підтримувати гнучкість артерій. Ця добавка містить 100 мкг — таку саму дозу, яку вивчали в подвійних сліпих плацебо-контрольованих дослідженнях здоров’я кісток і серцево-судинної системи.

MK-7 добре всмоктується та залишається в крові протягом тривалого періоду часу. Засіб для покращення здоров’я для одноразового прийому забезпечує ефективну дозу чистої форми MK-7, що добре засвоюється, виготовленої за допомогою процесу біоферментації.

Інноваційні фітонутрієнти

Лікопін . Лікопін допомагає підтримувати здоров’я серцево-судинної системи, підтримуючи роботу ендотелію судин (внутрішньої оболонки артеріальних кровоносних судин). Лікопін також сприяє здоровій запальній реакції та допомагає підтримувати нормальний рівень кров’яного тиску.

Лікопін підтримує здоров’я простати, допомагаючи регулювати нормальну проліферацію клітин. Лікопін також допомагає підтримувати здорову реакцію на інсулін і сприяє довголіттю.

Хлорофілін . Доведено, що хлорофілін, отриманий із зеленого рослинного пігменту хлорофілу, має захисні властивості ДНК.

Суміш каротиноїдів і фосфоліпідів MacuGuard®

MacuGuard® — це наша інноваційна формула для здоров’я очей на основі суміші лютеїну, транс-зеаксантину та мезозеаксантину — важливих поживних речовин, які захищають ніжні фоторецепторні клітини в макулі сітківки від пошкодження світлом, сприяють здоров’ю очей і підтримують здоровий зір.

Лютеїн — це каротиноїд, який є важливою частиною макулярного пігменту. Допомагає захистити очі від впливу синього та ультрафіолетового випромінювання.Лютеїн підтримує здоров’я макули та захищає від оксидативного стресу, щоб зберегти здоров’я очей. Шафран допомагає підтримувати гостроту зору.

Швидше за все, у вашій мультивітамінній формулі бракує кількох із цих поживних речовин. Заповніть прогалини за допомогою підсилювача здоров’я один раз на день.

Рекомендації із застосування

Прочитайте всю інформацію на етикетці та неухильно дотримуйтесь інструкцій.

Приймати одну (1) капсулу на день під час їди або згідно з рекомендаціями лікаря.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 1 капсула
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Вітамін E (у вигляді D-альфа-токоферолу) 30,2 мг 201 %
Активність вітаміну K:
Вітамін K1 (у вигляді фітонадіону)
Вітамін K2 (у вигляді менахінону-4)
Вітамін K2 (у вигляді транс-менахінону-7)
2600 мкг
1500 мкг
1000 мкг
100 мкг
2167 %
Запатентована суміш MacuGuard®: фосфоліпіди, екстракт квіток чорнобривців (Tagestes erecta) [містить 10 мг вільного лютеїну, 4 мг мезо- та транс-зеаксантину], змішані каротиноїди [містить 1,24 мг альфа-каротину] 173 мг **
Хлорофілін (у вигляді натрій-магнієвого хлорофіліну) 100 мг **
Змішані токотрієноли 55 мг **
Екстракт шафрану (приймочка) 20 мг **
Лікопін [з екстракту плодів томата] 10 мг **
** Добову норму не визначено.

Інші інгредієнти

Олія з насіння льону, желатин, гліцерин, сафлорова олія, кукурудзяна олія, очищена вода, бджолиний віск, пальмова олія, діоксид кремнію, аравійська камедь, барвник ріжкове, мікрокристалічна целюлоза, високорафінована соєва олія, мальтодекстрин.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Виробник Life Extension