Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

LAN Women's Probiotics 20 Billion CFU 60 капсули

SKU
LKN-01424
1 085,00 ₴
В наявності

Пробіотики, або корисні бактерії, є необхідною частиною будь-якого добре збалансованого раціону, але вони особливо корисні для жінок. Пробіотики для жінок від Lake Avenue Nutrition містять три штами пробіотиків, які допомагають задовольнити унікальні потреби жінок у здоров’ї, включно зі здоров’ям статевої системи.
Корисні бактерії є нормальною частиною здорового організму та можуть бути особливо корисними для здоров’я жінок. Відомо, що пробіотики підтримують здоров’я травної системи, допомагаючи організму розщеплювати їжу. Крім того, пробіотики біфідобактерії та лактобактерії можуть задовольнити потреби жінок, оскільки вони допомагають збалансувати вагінальну флору. Щоденний прийом пробіотиків із цими штамами може допомогти вирішити поширені жіночі проблеми, пов’язані з дріжджами та вагінальним рівнем pH.
Пробіотики для жінок від Lake Avenue Nutrition містять три штами пробіотиків – біфідобактерії лактис (Bifidobacterium lactis), ацидофільні лактобактерії (Lactobacillus acidophilus) і лактобактерії рамнозус (Lactobacillus rhamnosus) – у формі рослинних капсул. Вони підходить для вегетаріанців і веганів, не містять глютену та сої.

Рекомендації щодо застосування:
Приймати по одній (1) капсулі на день незалежно від прийому їжі або згідно з рекомендаціями лікаря.
 

Склад
Розмір порції: 1 рослинна капсула
Порцій в упаковці: 60
  Кількість в 1 порції % від добової норми*
Суміш пробіотичних бактерій
Біфідобактерії лактис (Bifidobacterium lactis) (HN019), ацидофільні лактобактерії (Lactobacillus acidophilus) (La-14), лактобактерії рамнозус (Lactobacillus rhamnosus) (HN001)
20 млрд КУО
† Добову норму не визначено.

Інгредієнти:
♦ Основні інгредієнти:
Суміш пробіотичних бактерій: біфідобактерії лактис (Bifidobacterium lactis), ацидофільні лактобактерії (Lactobacillus acidophilus), лактобактерії рамнозус (Lactobacillus rhamnosus).
♦ Інші інгредієнти:
Мікрокристалічна целюлоза, Модифікована целюлоза (рослинна капсула з гіпромелози), стеарат магнію, діоксид кремнію.
Для виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски й ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кунжут, глютен. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію FDA, проходить незалежні перевірки, має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), на якому може здійснюватись обробка інших продуктів, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження!
Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Країна виробництва США
Порцій в упаковці 60