Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Kevin Levrone Gold Oat Meal 2500 g, Полуниця

SKU
100521
1 625,00 ₴
В наявності

Kevin Levrone Gold Oat Meal - це високоякісний продукт, який пропонує натуральне та поживне поєднання для вашого щоденного раціону.

  • Збереження здорового вагового статусу
  • Додаткове висококалорійне джерело поживних речовин
  • Низький вміст цукру, високий вміст білка
  • Хороше засвоєння та висока біодоступність

Kevin Levrone Gold Oat Meal – гейнер преміум класу на основі білково-вуглеводного комплексу з додаванням меленої вівсянки, клітковини, олії MCT та ненасичених жирів (CLA) для підвищення синтезу білка та ефективного м'язового відновлення.

Вівсяні пластівці вважаються одними з найбільш поживних круп'яних продуктів. Вони багаті на розчинні волокна, які допомагають знизити рівень холестерину та підтримують здоров'я серця.

Kevin Levrone Gold Oat Meal містить високоякісну протеїнову матрицю, що складається з швидких та повільних білків для забезпечення безперебійного постачання амінокислот до м’язової тканини. Складні вуглеводи надходять з вівса, забезпечуючи достатню і тривалу енергію.

Страви на основі вівсяних пластівців можуть допомогти вам почувати ситість на довгий час, що може сприяти збереженню ваги або втраті зайвих кілограмів.

Рекомендації із застосування

Для приготування білково-вуглеводного коктейлю змішайте 70 г порошку з 200 – 300 мл води чи молока.

Склад:

Склад однієї порції – 100 г

Енергетична цінність

420 ккал
Жири 10 г
Вуглеводи 40 г
з них цукру 1.8 г
Клітковина 5 г
Білки 40 г
Сіль 0.2 г

BCAA

9700 мг
L-глутамін  7500 мг
МСТ  5000 мг
CLA 1500 мг

Інші інгредієнти:

Мелена вівсянка (з вівса), ізолят сироваткового білка (з молока), концентрат сироваткового білка (з молока), жирні кислоти середнього ланцюга, кон'югована лінолева кислота, натуральні ароматизатори, натуральні барвники, антислежувач, підсолоджувач (сукралоза).

Країна виробництва Польша
Порцій в упаковці 30
Виробник Kevin Levrone