Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

KAL Liposomal K-2 100 mcg 30 капсул

SKU
CAL-74659
545,00 ₴
В наявності

KAL Liposomal K-2 100 mcg – це високоякісна дієтична добавка, розроблена для підтримки здоров'я кісток і серцево-судинної системи.

  • Підтримка здоров'я кісток
  • Здоров'я серцево-судинної системи
  • Захист від остеопорозу

Вітамін К-2 регулює вироблення протромбіну, білка плазми, який вступає в реакцію з іншими так званими кровоносними судинами при пошкодженні кровоносних судин. З факторами згортання крові він утворює сітку, яка зупиняє тромбоцити, білі і червоні кров'яні тільця, що призводить до утворення згустку, що перешкоджає відтоку крові.

Вітамін К-2 грає важливу роль в балансі кальцію в організмі. По-перше, активуючи гормон остеокальцин, він пов'язує кальцій з кістковими тканинами. По-друге, він відповідає за виробництво білка MGP, який відповідає за інгібування небезпечного процесу відкладення фосфату кальцію, що викликає жорсткість артерій або атеросклероз.

Вітамін K2 (MK-7) може підтримувати здоров'я кісток. Ліпосоми - це крихітні сферичні структури з фосфоліпідів. Ця захисна структура допомагає мікроелементу залишатися стабільним, доки він не досягне тонкого кишечника, де він розпадеться. Це допомагає забезпечити м'яке засвоєння та преміальну біодоступність.

Рекомендації щодо застосування

Приймати по одній (1) капсулі на день під час їжі або запиваючи склянкою води. Застосовувати лише згідно з інструкцією.

Склад

Харчова цінність
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 30
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Вітамін К2 (ліпосомальний менахінон-7) 100 мкг
† добова норма не визначена.

Інші інгредієнти

Целюлоза, капсула з рослинної целюлози, магнію стеарат, ліпідна суміш з соняшникової олії та екологічно чистої пальмової олії, діоксид кремнію.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Виробник KAL