Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

KAL High Absorption Magnesium Fully Chelated 270 таблеток

SKU
CAL-21068
1 145,00 ₴
В наявності

KAL High Absorption Magnesium Fully Chelated - це високоефективний магній в формі повністю хелатованих таблеток, який спеціально розроблений для максимального поглибленого абсорбції вашим організмом.

  • Зміцнення серцево-судинної системи
  • Зменшення cтресу та покращення сну
  • Підтримка здорових кісток та м'язів
  • Покращення функції нервової системи
  • Підтримка під час фізичного навантаження
  • Підтримка загального здоров'я та вітамінного балансу

Магній грає важливу роль у багатьох функціях організму, включаючи підтримку здоров'я серця, нервової системи і м'язів. Він впливає на роботу понад 300 ферментів, що регулюють метаболічні процеси в організмі. Магній також сприяє нормалізації рівня цукру в крові, підтримці здорового сну і відновленню енергії.

Наш гліцинат магнію (також відомий як бісгліцинат) пропонується повністю в хелатній формі, що спрощує його перетравлення й засвоєння організмом. М’яко впливає на шлунок, гліцинат магнію від KAL з високим ступенем поглинання може допомогти підтримати: розслаблення, здоров’я кісток, ферментативну функцію та здоров’я м’язів.

KAL High Absorption Magnesium Fully Chelated рекомендується для людей, які мають дефіцит магнію, страждають від нервового напруження, м'язових судом, безсоння, а також тим, хто прагне підтримувати здоров'я серця і здоровий рівень цукру в крові.

Завдяки KAL High Absorption Magnesium Fully Chelated ви можете легко забезпечити свій організм необхідною кількістю магнію, підтримуючи загальну функцію організму і поліпшуючи свій стан здоров'я.

Рекомендації із застосування

Приймайте по 3 таблетки під час їжі або запиваючи склянкою води. Приймайте до 4 таблеток на день для додаткової підтримки. Застосовувати тільки згідно з інструкцією. Зберігати в сухому прохолодному місці.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 3 таблетки
Порцій в упаковці: 90
  Кількість в 1 порції % від добової норми*
Калорії 10  
Усього вуглеводів < 1 г < 1 %†
Харчова клітковина 2 г 7 %†
Магній (з гліцинату магнію) 315 мг 75 %
Натрій 20 мг 1%
†Відсоток добової норми на основі дієти на 2000 калорій.

Інші інгредієнти

Целюлоза, кроскармелоза натрію, стеаринова кислота, аравійська камедь, стеарат магнію, діоксид кремнію.

Виробник KAL