Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

CGN L-Citrulline 500 mg 60 капсул

SKU
CGN-01129
325,00 ₴
В наявності

L-Citrulline від California Gold Nutrition містить амінокислоту L-цитрулін Kyowa Hakko®, яка сприяє виробленню оксиду азоту та нормальній роботі серцево-судинної системи.

Рекомендації щодо застосування:
Приймати по одній (1) капсулі один-два (1-2) рази на день, між прийомами їжі. Бажано приймати відповідно до рекомендацій кваліфікованого медичного працівника.
 

Склад
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 60
  Кількість в 1 порції % від добової норми
L-цитрулін 500 мг
† Добову норму не визначено.

Інгредієнти:
♦ Основні інгредієнти:
L-цитрулін. 
♦ Інші інгредієнти:
Модифікована целюлоза (вегетаріанська капсула з гіпромелозою), Мікрокристалічна целюлоза, Діоксид кремнію (Silica), стеарат магнію.
 Містить BioKyowa, Inc. L-цитрулін. Kyowa Quality® і логотип KQ є зареєстрованими товарними знаками Kyowa Hakko Bio Co., Ltd.
Не виробляється з молоком, яйця, риба, ракоподібних і молюсків, деревні горіхи, арахіс, пшениці, сої, кунжуту, або глютену. Виробляється в зареєстрованому FDA, перевірено третьою стороною, підприємства, що мають реєстрацію cGMP і можуть обробляти інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження!
Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Країна виробництва США
Порцій в упаковці 60
Виробник California Gold Nutrition