Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Carlson Wild Norwegian Cod Liver Oil Gems 1,000 mg 100 капсул

SKU
CAR-01301
595,00 ₴
В наявності

Підтримайте своє здоров'я за допомогою Carlson Wild Norwegian Cod Liver Oil.

  • Підтримка здоров'я шкіри
  • Покращення зору
  • Підтримка здоров'я кісток
  • Підтримка імунної системи
  • Підтримка загального здоров'я

Препарат був підданий численним аналізам, що підтверджує свіжість і чистоту масла. Продукт був виготовлений відповідно до принципів захисту навколишнього середовища і нульових відходів. Арктичне масло печінки тріски, є джерелом цінних омега-3 жирних кислот EPA і DHA і натуральних вітамінів A і D.

Ейкозапентаєнова кислота (EPA) і докозагексаєнова кислота (DHA) є поліненасиченими жирними кислотами, які належать до групи NNKT незамінні жирні кислоти сімейства омега-3. Як випливає з назви ці сполуки необхідні організму і обов'язково повинні бути забезпечені дієтою. EFAs з групи омега-3 виконують ряд важливих функцій і демонструють доведене благотворний вплив на здоров'я. В епоху широко поширеного забруднення навколишнього середовища найкращим джерелом цих сполук, мабуть, є відповідні добавки з високоякісним очищеним риб'ячим жиром, вільним від важких металів і інших токсинів навколишнього середовища.

Carlson Wild Norwegian Cod Liver Oil забезпечує організм необхідною дозою вітамінів А та D. Вітамін А є важливим для зору, здоров'я шкіри та імунної системи. Він допомагає підтримувати здорові слизові оболонки, рост і розвиток клітин, а також здоров'я кісток. Вітамін D підтримує здоров'я кісток та зубів, допомагає усвоєнню кальцію та фосфору, а також підтримує імунну систему.

Cod Liver Oil Gems Super 1000 містить 1000 мг жиру печінки тріски, який забезпечує 250 мг омега-3 кислот та вітаміни A та D3. Корисні кислоти омега-3 ЕПК та ДГК підтримують здоров'я серцево-судинної системи, когнітивну та імунну функції. Жир печінки тріски Gems отримують з арктичної тріски найвищої якості, виловленої в дикій природі біля узбережжя Норвегії традиційними та екологічно безпечними способами.

Рекомендації щодо застосування

Дорослим приймати по 1 капсулі 2 рази на день під час їжі.

Склад

Харчова цінність
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 100
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Калорії 10  
Усього жирів 1 г 1%**
Холестерин 5 мг 2%
Вітамін A (з печінки тріски та ретинілпальмітату) 600 мкг RAE 67%
Вітамін D (з тріски та холекальциферолу) 10 мкг 50%
Вітамін E (у вигляді натурального d-альфа-токоферолу) 6,7 мг 45%
Жир печінки норвезької тріски 1 г
Усього омега-3 жирних кислот♦ 250 мг
Ейкозапентаєнова кислота (ЕПК)♦ 80 мг
Докозагексаєнова кислота (ДГК)♦ 100 мг
** Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
† Добова норма не визначена.
♦ Заявлено як тригліцериди.

Інші інгредієнти

Оболонка капсули (яловичий желатин, гліцерин, вода), соєва олія. Містить рибу (тріску).

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Країна виробництва США
Порцій в упаковці 100