Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Carlson Vitamin A 4,500 mcg RAE (15,000 IU) 120 капсул

SKU
CAR-01101
349,00 ₴
В наявності

Carlson Vitamin A - це високоякісний додаток, що містить 4,500 мкг RAE (еквівалент активності ретинолу) або 15,000 IU вітаміну А в кожній капсулі.

  • Підтримка здоров'я очей
  • Покращення стану шкіри
  • Зміцнення імунної системи

Вітамін А є важливим для збереження здоров'я очей, шкіри, кісток та імунної системи.

Вітамін А - це збірна назва групи жиророзчинних хімічних речовин, відомих як ретиноїди. Вони виявляють схожу активність, проте передбачається, що найважливішим для людини є ретинол. Цей вітамін необхідний для правильного функціонування організму, а його основним джерелом є продукти тваринного походження, особливо печінка, субпродукти та риб'ячий жир.

Вітамін А сприяє правильному зору. В організмі ретинол перетворюється на 11-цис-ретиналь, який при з'єднанні з опсином перетворюється на родопсин. Саме завдяки їй палички сітківки ока реагують на світло. Дефіцит вітаміну А може призвести до порушення вироблення родопсину і, як наслідок, до погіршення зору, особливо сильного після настання темряви (так звана куряча сліпота).

Вітамін А є важливим для імунної системи. Вражає кістковий мозок, де виробляються імунні клітини, які відповідають за гуморальну імунну відповідь організму.

Вітамін А сприяє підтримці здоров'я шкіри. Це допомагає зберегти шкіру належним чином зволоженою та еластичною. Дефіцит цього вітаміну часто проявляється гіперкератозом та лущенням епідермісу. Шкіра стає сухою, тріскається, втрачає пружність та еластичність.

Рекомендації щодо застосування

Дорослим приймати по 1 капсулі на день під час їжі.

Склад

Харчова цінність
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 120
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Вітамін A (у вигляді ретинілпальмітату) 4500 мкг RAE 500%

Інгредієнти

Сафлорова олія, м'яка желатинова оболонка (яловичий желатин, гліцерин, вода).

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.