Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Carlson Elite DHA Gems 1,000 mg 30 капсул

SKU
CAR-16900
1 089,00 ₴
В наявності

Підтримайте своє здоров'я мозку, зору та серця з Carlson Elite DHA Gems. Ця преміальна добавка містить 1,000 мг високоочищеного DHA (докозагексаєнової кислоти) у кожній капсулі.

  • Висока концентрація DHA
  • Підтримка мозку та зору
  • Здоров'я серця

ДГК - це омега-3, яка міститься у великих кількостях у нашому мозку, нервовій системі та сітківці. Дослідження показують, що ДГК підтримує здорову роботу мозку, когнітивну функцію, настрій та зір. Дорогоцінне каміння Carlson Elite DHA одержують із глибоководної риби, що мешкає в холодних водах, і перевіряються на свіжість, ефективність та чистоту в незалежній, зареєстрованій FDA лабораторії.

Продукт створений як ідеальне джерело DHA омега-3 для підтримки метаболічного здоров’я, здоров’я серця, здорового кровообігу та здоров’я суглобів. Молекула DHA (докозагексаєнова кислота) є важливою складовою структури тканин головного мозку людини, шкіри та сітківки очей.

Рекомендації щодо застосування

Дорослим приймати по одній м'якій таблетці один або двічі на день під час їжі.

Склад

Харчова цінність
Розмір порції: 1 м'яка таблетка
Порцій в упаковці: 30
  Кількість в 1 порції % ВІД ДОБОВОЇ НОРМИ
Калорії 10  
Усього жирів 1 г 1%**
Концентрат риб'ячого жиру 1,3 г
ДГК (докозагексаєнова кислота) 1000 мг
** Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
† Добову норму не визначено.
У вигляді тригліцеридів.

Інші інгредієнти:

Оболонка капсули (яловичий желатин, гліцерин, вода), суміш токоферолів без ГМО. Містить рибу (тріску, сардини та макрель).

Цей продукт регулярно проходить перевірки у незалежних лабораторіях, зареєстрованих Управлінням з контролю якості харчових продуктів та лікарських засобів США (FDA). Гарантується свіжість та максимальна ефективність (згідно з міжнародними протоколами AOCS), а також відсутність шкідливих концентрацій ртуті, кадмію, свинцю, ПХБ та 28 інших забруднюючих речовин гарантовано.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Країна виробництва США
Порцій в упаковці 30