Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Carlson Chelated Cal-Mag 180 таблеток

SKU
CAR-05472
1 595,00 ₴
В наявності

Carlson Chelated Cal-Mag — це високоякісна харчова добавка, розроблена для підтримки здоров'я кісток, зубів, м'язів та нервової системи.

  • Підтримка здоров'я кісток та зубів
  • Здоров'я м'язів та нервів
  • Хелатована форма
  • Хелатована форма
  • Підтримка серцево-судинної системи

Цей продукт містить ключові мінерали — кальцій та магній — у хелатованій формі, що забезпечує максимальну біодоступність та ефективне засвоєння. В одній упаковці міститься 180 таблеток, що забезпечує зручність використання та оптимальну підтримку вашого здоров'я.

Кальцій і магній тісно взаємодіють для підтримки здоров’я кісток, роботи м’язів і природного виробництва енергії. Хелатний Cal-Mag містить ці два мікроелементи в бажаному співвідношенні 2:1, а їх хелатні форми сприяють максимальному засвоєнню.

Кальцій сприяє зміцненню кісткової тканини та здоров'ю зубів.

Магній сприяє нормальному функціонуванню м'язів та нервової системи, зменшуючи ризик м'язових спазмів та підтримуючи загальний тонус.

Рекомендації із застосування

Дорослим: приймати по одній таблетці до трьох разів на день під час їди.

Ця формула готується до розпаду протягом до 2,5 годин.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 1 таблетка
Порцій в упаковці: 180
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Калорії 5  
Білки 1 г  
Кальцій (з бісгліцинату кальцію) 200 мг 15 %
Магній (з хелату гліцинату магнію та оксиду магнію) 100 мг 24 %

Інші інгредієнти

Рисове борошно, целюлоза, стеаринова кислота (рослинного походження), кроскармелоза натрію, діоксид кремнію, стеарат магнію (рослинного походження), гідроксипропілметилцелюлоза, етилцелюлоза, харчова глазур.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.