Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

California Gold Nutrition Zinc Picolinate 50 mg 120 капсул

SKU
CGN-01353
535,00 ₴
В наявності

Чудовий вибір для підтримки імунітету, гормонального балансу, здоров'я шкіри та волосся, а також загального самопочуття завдяки високій біодоступності піколінату цинку.

  • Містить біодоступну форму цинку для кращого засвоєння
  • Підтримує імунну систему
  • Підходить для вегетаріанців і веганів
  • Не містить глютену, ГМО та сої
  • Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
  • Гарантія 100 % Gold Guarantee


California Gold Nutrition Zinc Picolinate – це харчова добавка, яка забезпечує організм цинком у формі піколінату, що відрізняється високою біодоступністю та засвоюваністю. Цинк – це важливий мікроелемент, необхідний для підтримки багатьох функцій організму, включаючи імунітет, здоров'я шкіри, гормональний баланс та антиоксидантний захист.

  1. Цинк (Zinc) – це мікроелемент, що відіграє важливу роль у багатьох функціях організму. Є одним з найважливіших мікроелементів для нашого здоров'я.
  2. Піколінат цинку від California Gold Nutrition містить хелатну форму цинку в рослинних капсулах, що покращує його біодоступність.
  3. Як незамінний мікроелемент цинк необхідний для багатьох хімічних реакцій і метаболічних функцій в організмі. Достатній рівень цинку може допомогти захистити організм від оксидативного пошкодження, а також підтримувати здорове функціонування клітин і загальне здорове старіння. Дослідження показують, що споживання цинку може допомогти підтримати імунну систему, що сприяє зміцненню загального здоров’я та підтримці гарного самопочуття.
  4. Продукт містить біодоступну форму цинку, що сприяє кращому засвоєнню цього мікроелемента та підтримує загальний імунітет. Він не містить глютену, ГМО та сої, підходить для вегетаріанців і веганів. 


Рекомендації щодо застосування:
Приймати по одній (1) капсулі на день, бажано під час їжі. Рекомендовано приймати за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.
 

Склад
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 120
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Цинк (у вигляді піколінату цинку) 50 мг 455 %
% Від добової норми.    

Інгредієнти:
♦ Основні інгредієнти:
Цинк (у вигляді піколінату цинку).
♦ Інші інгредієнти:
Рисове борошно, модифікована целюлоза (рослинна капсула з гіпромелози), стеарат магнію.
Для виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски й ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кунжут, глютен. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію FDA, проходить незалежні перевірки, має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), на якому може здійснюватись обробка інших продуктів, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження!
Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Виробник California Gold Nutrition