Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

California Gold Nutrition SAMe 400 mg 60 таблеток

SKU
CGN-01177
2 675,00 ₴
В наявності

SAMe (S-аденозилметіонін) – це сполука, яка використовується організмом для виробництва та регулювання гормонів, а також для підтримки клітинних мембран. Хоча організм може виробляти SAMe самостійно, SAMe від California Gold Nutrition може допомогти підтримувати оптимальний рівень цієї сполуки, що може сприяти здоров’ю суглобів, печінки та гарному настрою.

S-аденозилметіонін, або SAMe, може забезпечити численні переваги, якщо приймати його як добавку. Ця сполука може допомогти підтримувати здорові запальні процеси в організмі, а також вона сприяє стимуляції вироблення колагену, підтримуючи в такий спосіб рухливість і роботу суглобів. Крім того, вона сприяє здоровому ферментативному процесу метилювання, а також підвищує рівень глутатіону в печінці – антиоксиданту, життєво важливого для здоров’я печінки. Наостанок, реакції метилювання SAMe грають важливу роль у синтезі нейромедіаторів, як-от дофаміну, епінефрину, фосфатидилхоліну та серотоніну, які можуть підтримувати гарний настрій.

SAMe від California Gold Nutrition містить S-аденозилметіонін, який виробляється в середовищі з контрольованою температурою (низька температура та низька вологість) за допомогою запатентованого процесу ферментації для забезпечення високих рівнів (S,S)-ізомерів. Таблетки вкриті кишковорозчинною оболонкою та упаковані в блістерну упаковку з подвійним шаром фольги, що забезпечує цілісність продукту та захист від світла, вологи й кисню.

Рекомендації щодо застосування:
Приймати по одній (1) таблетці на день, незалежно від прийому їжі. Найкраще приймати згідно з рекомендаціями кваліфікованого медичного працівника.
 

Склад
Розмір порції: 1 таблетка
Порцій в упаковці: 60
  Кількість в 1 порції % від добової норми
SAMe (S-аденозилметіонін)
(з 800 мг адеметіоніну 1,4-бутандисульфонату)
400 мг
† Добову норму не визначено.

Інгредієнти:
♦ Основні інгредієнти:
SAMe (S-аденозилметіонін) (з 800 мг адеметіоніну 1,4-бутандисульфонату).
♦ Інші інгредієнти:
Мікрокристалічна целюлоза, кроскармелоза натрію, аскорбіл пальмітат, діоксид кремнію, аскорбінова кислота, лимонна кислота та кишковорозчинна оболонка (сополімер метакрилової кислоти, гідроксипропілметилцелюлоза, поліетиленгліколь, тріацетин, діоксид титану, рибофлавін [барвник]).
Для виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски й ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кунжут, глютен. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію FDA, проходить незалежні перевірки, має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), на якому може здійснюватись обробка інших продуктів, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження!
Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Країна виробництва США
Порцій в упаковці 60
Виробник California Gold Nutrition