Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

California Gold Nutrition L-Theanine & Caffeine plus Cocoa & Matcha 60 капсул

SKU
CGN-01241
625,00 ₴
В наявності

California Gold Nutrition L-Theanine & Caffeine plus Cocoa & Matcha — це високоякісна харчова добавка, яка поєднує у собі переваги L-теаніну, кофеїну, какао та матча для покращення розумової діяльності, підвищення енергії та зосередженості.

  • Покращення розумової діяльності
  • Збалансована енергія
  • Антиоксидантна підтримка

Ноотропні засоби — це категорія добавок, які спрямовані на поліпшення когнітивних функцій і мотивації в здорових дорослих. Деяким людям для цього достатньо випити чашку кави, але в багатьох кава може викликати тривожність. Як показали дослідження, поєднання кофеїну й L-теаніну сприяє спокою та бадьорості*.

California Gold Nutrition TheanineUp™ виводить поєднання кофеїну Coffeeberry® з органічних плодів кавового дерева, що підвищує рівень енергії, і L-теаніну AlphaWave® на новий рівень за рахунок додавання органічного какао (Theobroma cacao) і зеленого чаю матча (Camellia sinensis).

Ця формула спеціально розроблена для тих, хто прагне збалансованого підвищення енергії без звичних побічних ефектів, таких як тривожність або дратівливість.

Комбінація L-теаніну та кофеїну сприяє підвищенню концентрації та когнітивних функцій, допомагаючи зосередитися та покращувати продуктивність.

Рекомендації із застосування

Приймайте по 1 капсулі на день незалежно від споживання їжі. Рекомендовано приймати за вказівкою кваліфікованого медичного працівника. ПРИЙМАТИ НЕ БІЛЬШЕ 2 КАПСУЛ НА ДЕНЬ.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 60
  Кількість в 1 порції % від добової норми
L-теанін 100 мг
Кофеїн
(з екстракту органічної кави [Coffea arabica] [плоди])
100 мг
Органічний какао-порошок (Theobroma cacao) (насіння) 100 мг
Порошок із зеленого чаю матча (Camellia sinensis) (ціла рослина) 100 мг
† Добову норму не визначено.

Інші інгредієнти

Основні інгредієнти
L-теанін (AlphaWave®), Кофеїн (з екстракту органічної кави [Coffea arabica] [плоди]), Органічний какао-порошок (Theobroma cacao) (насіння), Порошок із зеленого чаю матча (Camellia sinensis)(ціла рослина)

Інші інгредієнти
рисові висівки, Модифікована целюлоза (рослинна капсула з гіпромелози), стеаринова кислота, діоксид кремнію.

Для виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски й ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кунжут, глютен. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію FDA, проходить незалежні перевірки, має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), на якому може здійснюватись обробка інших продуктів, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Країна виробництва США
Порцій в упаковці 60
Виробник California Gold Nutrition