Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

California Gold Nutrition Glucosamine, Chondroitin, MSM Plus Hyaluronic Acid 60 капсул

SKU
CGN-01470
389,00 ₴
В наявності

California Gold Nutrition Glucosamine Chondroitin MSM and Hyaluronic Acid  - це оптимальний комплекс для підтримки суглобів в здоровому стані.

  • підвищує еластичність сполучного волокна
  • зміцнює і оздоровлює сполучні тканини хрящів
  • покращує роботу суглобів
  • прибирає запалення в колінних суглобах і ліктях
  • відновлює організм

Ця добавка містить чотири ефективні інгредієнти для підтримки здоров’я суглобів*. Кожен інгредієнт було спеціально вибрано з огляду на його здатність підтримувати здоров’я суглобів, зокрема хрящів і сполучної тканини*. Наш засіб містить усі наведені нижче компоненти.

Глюкозамін цінується як ключовий інгредієнт у засобах для догляду за суглобами. Наша добавка містить Green Crown® — глюкозамін із повністю веганського джерела, що відповідає специфікаціям USP й захищений патентами США та ЄС. На сучасному величезному ринку засобів для догляду за суглобами GreenGrown® є провідним глюкозаміном рослинного походження.

Хондроїтинсульфат — це глікозаміноглікан (ГАГ), природним чином присутній у багатьох тканинах організму. Він є особливо важливим компонентом суглобових хрящів і синовіальної тканини. Хондроїтин сприяє утриманню води в суглобах, надаючи їм пружності, діючи як мастило та амортизатор для ударів*. Отже, ця поживна речовина допомагає підтримувати здоров’я та гнучкість тканин суглобів, сприяє належній рухливості суглобів і комфорту*.

МСМ (метилсульфонілметан), також відомий як диметилсульфон (DMSO2) і метилсульфон, — це органічна сірковмісна сполука, необхідна для підтримання оптимального здоров’я. Без достатньої кількості сірки МСМ організм не може підтримувати належний рівень гомеостазу*. Наша добавка містить OptiMSM®, який заслужив репутацію найчистішого, найбезпечнішого та найстабільнішого МСМ у світі.

Гіалуронова кислота — це сполука, яка міститься в кожній тканині тіла, водночас найвищі концентрації припадають на сполучні тканини, як-от шкіру та хрящі. Гіалуронова кислота є важливим складником рідини в суглобах, де вона використовується для змащення та відіграє певну роль у протидії силам стиснення*.

Рекомендації із застосування

Приймайте по 2 вегетаріанські капсули на день незалежно від споживання їжі. Рекомендовано приймати за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 2 рослинні капсули
Порцій в упаковці: 30
  Кількість в 1 порції % від добової норми*
Гідрохлорид глюкозаміну (GreenGrown®) 750 мг
сульфат хондроїтину (з бичачих хрящів) 600 мг
МСМ (метилсульфонілметан, OptiMSM®) 500 мг
гіалуронова кислота (не тваринного походження) 50 мг
† Добову норму не визначено.

Інші інгредієнти

Основні інгредієнти:
гідрохлорид глюкозаміну (GreenGrown®), сульфат хондроїтину (з бичачих хрящів), МСМ (метилсульфонілметан) (OptiMSM®), гіалуронова кислота (не тваринного походження)

Інші інгредієнти.
Вегетаріанська капсула (модифікована целюлоза) і стеарат магнію (рослинного походження, без ГМО).

Під час виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски і ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя та глютен. Виробляється на підприємстві,, що має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), на якому може здійснюватися обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Країна виробництва США
Порцій в упаковці 30
Виробник California Gold Nutrition