Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

California Gold Nutrition Electrolyte Powder 297 грам, Апельсин

SKU
CGN-02321
1 285,00 ₴
В наявності

Ефективний спосіб підтримати баланс електролітів і гідратацію під час інтенсивної фізичної активності, а також забезпечити правильну роботу м'язів і нервової системи.

  • Відновлення електролітного балансу
  • Підтримка гідратації
  • Здоров'я м'язів і нервової системи
  • Швидке відновлення після фізичних навантажень
  • Зручна форма
  • Підходить для вегетаріанців і веганів
  • 5 калорій, без цукру й вуглеводів
  • Не містить глютену, ГМО та сої


California Gold Nutrition Electrolyte – це добавка, яка забезпечує організм важливими електролітами для підтримки гідратації, балансу рідини та правильного функціонування м'язів і нервової системи. Електроліти необхідні для підтримки оптимального рівня водно-сольового балансу, особливо під час фізичної активності або в умовах високої температури.
Електроліти в порошку зі смаком від California Gold Nutrition® SPORT – це порошок для приготування напою з натуральним ароматизатором, який містить важливі електроліти, як-от калій, натрій і кальцій, у зручному порошку зі смаком. Просто змішайте з водою та насолоджуйтеся відновлювальною силою нашої унікальної суміші з електролітами.

Рекомендації щодо застосування:
* Змішайте одну (1) мірну ложку (3,5 г) з 250–350 мл води. Приймайте щодня. Рекомендовано приймати за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.
* Для найкращих результатів використовуйте пляшку-змішувач, чашку-шейкер або електричний блендер.
⇒ Примітка. 3,5 г на мірну ложку – середнє значення. Фактично одна (1) мірна ложка може містити трохи більше або трохи менше ніж 3,5 г.
 

Склад
Розмір порції: 1 мірна ложка (3,5 г)
Порцій в упаковці: 85
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Калорії 5  
Вітамін C (у вигляді аскорбату кальцію) 100 мг 111 %
Кальцій (у вигляді трикальцію цитрату та аскорбату кальцію) 65 мг 5 %
Фосфор (у вигляді фосфату калію) 70 мг 6 %
магній (у вигляді цитрату магнію) 100 мг 24 %
цинк (у вигляді цитрату цинку). 1 мг 9 %
Мідь (у вигляді цитрату міді) 0,2 мг 22 %
Марганець (у вигляді цитрату марганцю) 0,2 мг 9 %
Хром (у вигляді полінікотинату хрому) 5 мкг 14 %
Молібден (у вигляді гліцинату молібдену) 4 мкг 9 %
Хлорид (у вигляді хлориду натрію) 85 мг 4 %
Натрій (у вигляді хлориду натрію) 55 мг 2 %
Калій (у вигляді фосфату калію та трикалію цитрату) 250 мг 5 %
% Від добової норми.    

Інгредієнти:
♦ Основні інгредієнти:
Вітамін C (у вигляді аскорбату кальцію), кальцій (у вигляді аскорбату кальцію та цитрату трикальцію), фосфор (у вигляді фосфату калію), магній (у вигляді цитрату магнію), цинк (у вигляді цитрату цинку), мідь (у вигляді цитрату міді), марганець (у вигляді цитрату марганцю), хром (у вигляді полінікотинату хрому), молібден (у вигляді гліцинату молібдену), хлорид (у вигляді хлориду натрію), натрій (у вигляді хлориду натрію), калій (у вигляді фосфату калію, цитрату калію тризаміненого).
♦ Інші інгредієнти:
Інгредієнти: лимонна кислота, натуральні ароматизатори, екстракт листя органічної стевії (у вигляді ребаудіозиду A), олеорезин куркуми (барвник), екстракт плодів архата, хелат селену.
Для виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кунжут, глютен. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію FDA, проходить незалежні перевірки, має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), на якому може здійснюватись обробка інших продуктів, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження!
Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Країна виробництва США
Порцій в упаковці 85
Виробник California Gold Nutrition