Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

California Gold Nutrition Berberine Advanced 550 mg 60 капсул

SKU
CGN-02397
955,00 ₴
В наявності

California Gold Nutrition Berberine Advanced — це високоякісна харчова добавка, що містить берберин у дозуванні 550 мг на капсулу.

  • Бере участь у складному метаболізмі жирних кислот
  • Знижує концентрацію тригліцеридів, холестерину ЛПНЩ та загального холестерину в крові
  • Знижує рівень глюкози у крові
  • Позитивно впливає на серцево-судинну систему
  • Регулює травний тракт – зменшує розлад шлунка
  • Підтримує роботу печінки
  • Допомагає контролювати вагу

Берберин — це природна біоактивна сполука, яка витягується з рослин, таких як барбарис і куркума. Він широко відомий своїми численними корисними властивостями для підтримки загального здоров'я, особливо в аспектах метаболізму, рівня цукру в крові та серцево-судинної системи.

Рекомендації із застосування

Приймати по 1 капсулі один або два рази на день під час їди. Бажано приймати відповідно до рекомендацій кваліфікованого медичного працівника.

Склад

Поживна цінність
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 60
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Берберин і фосфоліпідна матриця
(екстракт кореня барбарису (Berberis aristata), ізолят протеїну з гороху, соняшниковий лецитин (фосфоліпіди), екстракт кісточок винограду)
550 мг
† Добову норму не визначено.

Інші інгредієнти

Берберинова фосфоліпідна матриця: (екстракт кореня барбарису індійського (Berberis aristata)), Ізолят горохового білка, Соняшниковий лецитин (фосфоліпіди), екстракт виноградних кісточок)

Інші інгредієнти
вегетаріанська капсула з відстроченим вивільненням (гіпромелоза, геланова камедь), гідроксипропілцелюлоза, Рисове борошно, діоксид кремнію.

Для виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски й ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кунжут, глютен. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію FDA, проходить незалежні перевірки, має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), на якому може здійснюватись обробка інших продуктів, що містять ці алергени або інгредієнти.

Містить Berbevis® Indena Phytosome™. Berbevis® і Indena Phytosome™ є зареєстрованими торговими марками Indena SpA, Італія.

Попередження

Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Виробник California Gold Nutrition