Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

California Gold Nutrition Baby Vitamin D3 400 IU 10 ml

SKU
1131
245,00 ₴
В наявності
  • Вітамін D3 в краплях для дітей
  • Вітамін D3 в рідкій формі без спирту для дітей
  • Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію cGMP і проходить незалежні перевірки
  • Гарантія 100% Gold Guarantee

Згідно з рекомендаціями, немовлята повинні отримувати вітамін D у вигляді добавки, оскільки, перебуваючи на грудному вигодовуванні, вони зазвичай не отримують достатню кількість вітаміну D з інших джерел.

Вітамін D3 в краплях для дітей California Gold Nutrition виробляється в США з холекальциферола, одержуваного з ланоліну і проходить багатоступінчастий контроль якості.

Рекомендації щодо застосування
Основні рекомендації Американської академії педіатрії та Інституту медицини, що стосуються вживання вітаміну D немовлятами.

Діти, повністю або частково знаходяться на грудному вигодовуванні. Щодня давайте дитині 10 мкг (400 МО) вітаміну D в рідкій формі, починаючи з перших днів життя. Продовжуйте давати дитині 10 мкг (400 МО) вітаміну D до моменту відлучення від грудей, після чого переведіть малюка на годування сумішшю, яка збагачена вітаміном D, добова норма споживання якої повинна складати приблизно 1 л (32 унції). Після досягнення 12 місяців дитина може перейти на вживання коров'ячого молока.

Діти, щодня отримують менше 1 л (32 унцій) збагаченої вітаміном D суміші. Щодня давайте дитині 10 мкг (400 МО) вітаміну D в рідкій формі, починаючи з перших днів життя. Продовжуйте давати дитині 10 мкг (400 МО) вітаміну D до тих пір, поки добовий обсяг споживаної суміші не досягне 1 л (32 унцій).

Рекомендації щодо застосування для дітей старшої 12 місяців. Щодня додавайте по 1 краплі в суміш, молоко, сік або інші напої.

Добре струсіть перед використанням.

Склад

Розмір порції 1 крапля (прибл. 0,033 мл)
Порцій в упаковці прибл. 300
  Кількість в 1 порції: % Від добової норми
Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) 10 мкг (400 МО) 100%

* Добова норма для дітей старше 12 місяців.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу)

Інші інгредієнти
Фракціоноване кокосове масло (среднецепочечние тригліцериди з кокоса).
Містить деревні горіхи (кокос)

Виробник California Gold Nutrition