Discount Slider

50% OFF on all items!

Buy 1 Get 1 Free

Живи здорово marimarty.com.ua

Animal 100% Whey Protein 1,81 кг, Шоколад

SKU
UNN-00074
2 575,00 ₴
В наявності

Animal 100% Whey Protein – це ідеальний вибір для спортсменів, бодібілдерів та активних людей, які прагнуть підтримувати високий рівень білка в раціоні для покращення спортивних результатів, прискорення відновлення та підтримки загального здоров'я.

  • Високий вміст білка
  • Покращення м'язового росту
  • Прискорене відновлення
  • Легке змішування
  • Низький вміст жиру та вуглеводів
  • Без глютену
  • Без штучних барвників
  • Зручність використання
  • Сертифікований халяльний продукт – American Halal Foundation


Animal 100% Whey Protein™ містить 20 грамів швидкозасвоюваного білка в одній (1) порції. Ця суміш концентратів і ізолятів містить велику кількість амінокислот природного походження, які мають вирішальне значення для відновлення після тренувань. При виробництві зберігається цілісність білка за допомогою ультрафільтрації та методів обробки, щоб ви могли досягти максимального відновлення та росту м’язів. Цей чистий продукт для м’язів із чудовим смаком не тільки допомагає досягти ваших фітнес-цілей, але й є чудовим протеїновим варіантом.

  1. Кожна порція містить високий рівень якісного сироваткового білка, який забезпечує всі необхідні амінокислоти для підтримки росту та відновлення м'язів.
  2. Сироватковий білок сприяє швидкому засвоєнню амінокислот, що стимулює ріст м'язової маси та допомагає досягати кращих результатів у тренуваннях.
  3. Після інтенсивних фізичних навантажень білок допомагає швидко відновлювати м'язи, зменшуючи м'язовий біль та запобігаючи катаболізму.
  4. Білки та амінокислоти сприяють зміцненню імунної системи, допомагаючи організму швидше відновлюватися після навантажень та боротися з інфекціями.
  5. Формула білкового порошку забезпечує легке змішування з водою або молоком, створюючи однорідний та смачний коктейль без грудок.
  6. Продукт доступний у різних смаках, що робить прийом білка приємним та різноманітним, задовольняючи смаки навіть найвибагливіших споживачів.
  7. Підходить для тих, хто прагне знизити жирову масу тіла, забезпечуючи високий рівень білка при мінімальному вмісті жиру та вуглеводів.
  8. Легко вживати у будь-який час дня – перед тренуванням, після тренування або як перекус між основними прийомами їжі, забезпечуючи постійний приплив необхідних поживних речовин.


Рекомендації по прийому:
Змішайте одну (1) мірну ложку (28 г) Animal 100% Whey Protein™ зі 150–200 мл води, молока або вашого улюбленого напою. Для досягнення найкращих результатів використовуйте блендер або шейкер.
У дні тренувань: приймайте дві (2) або більше порцій на день, бажано перед та після тренування або коли потрібно більше білка. Для кращого смаку використовуйте трохи менше рідини під час приготування Animal 100% Whey Protein™.
У дні без тренувань: приймайте 1-2 порції на день, бажано між прийомами їжі або коли потрібно більше білка.
 

Поживна цінність (може відрізнятися в залежності від обраного смаку)
Розмір порції: 1 мірна ложка (28 г)
Порцій в упаковці: 60
  Кількість в 1 порції % від добової норми *
Калорії 110  
Усього жирів 2 г 3 %
Насичені жири 1 г 5 %
Трансжири 0 г  
Холестерин 75 мг 25 %
Натрій 110 мг 5 %
Усього вуглеводів 3 г 1 %
Клітковина 0 г 0 %
Усього цукру 3 г  
Містить 1 г доданого цукру   2 %
Білки 20 г 40 %
Вітамін D 0 мкг 0 %
Кальцій 110 мг 8 %
Залізо 0 мг 0 %
Калій 140 мг 3 %
* % від добової норми вказує на те, яка частка від повсякденного раціону вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер.

Типовий амінокислотний склад
Вміст амінокислот (у грамах) в одній (1) порції Animal 100% Whey Protein™
Аланін 970 мг
Аргінін 470 мг
Аспарагінова кислота 2130 мг
Цистин 500 мг
Глутамінова кислота 2450 мг
Гліцин 370 мг
Глютамін 950 мг
Гістидин 400 мг
Ізолейцин 1240 мг
Лейцин 2190 мг
Лізин 1820 мг
Метіонін 420 мг
Фенілаланін 680 мг
Пролін 1110 мг
Серин 950 мг
Треонін 1290 мг
Триптофан 340 мг
Тирозин 610 мг
Валін 1160 мг

Інгредієнти:
♦Суміш сироваткового протеїну Animal 100% Whey Protein [концентрат сироваткового протеїну (соняшниковий або соєвий лецитин), ізолят сироваткового протеїну (лецитин)], натуральні й штучні ароматизатори, суміш камеді (целюлозна камедь, ксантанова камедь, карагінан), хлорид натрію, ацесульфам калію, сукралоза. 
♦Містить молоко та сою. 
♦Виготовлено на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики GMP, на обладнанні, де обробляються молоко, соя, яйця, арахіс, деревні горіхи, риба, молюсків, пшениці та кунжуту.
♦Амінокислоти в цій добавці мають природне походження з джерел протеїну.

Країна виробництва США
Порцій в упаковці 60
Виробник Universal